HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.04.10. 09:41 petilak777

Henry: A Barca versenybe száll a Uniteddel

Thierry Henry, a Barcelona csatára úgy véli, nem a Manchester United az esélyese a hónap végén rendezendő Bajnokok Ligája elődőntőinek.

A katalán gárda a Schalke kétszeri legyőzését követően jutott be a legjobb négy közé, és a németek elleni mérkőzést követően Henry úgy nyilatkozott, a United a jelenlegi legjobb formában lévő együttes.

"Mindenki izgatott várja az összecsapást, azonban mindenképpen nagyon jól kell játszanunk, mert egy csodálatásan játszó csapat lesz az ellenfelünk. Nagyszerű formában vannak."

A dícséretek ellenére, az egykori Arsenal játékos úgy véli, nem favoritként érkezik a United az első felvonásra a Nou Campba.

"Az emberek azt gondolják, ők az esélyesek a döntőbe jutásra, de szerintem ezt senki nem tudhatja előre."

A francia csatár egykoron a londoni ágyúsok csapatkapitányaként számtalan csatát megélt a manchesteri "Vörös ördögök" ellen, és úgy vélekedik, csapata tudja mire számítson Sir Alex Ferguson együttesétől.

"Első helyen állnak az angol bajnokságban, és Cristiano Ronaldo nagyszerű szezont tudhat maga mögött, így nagyon jól ismerjük őket. Azt kell mondanom, hogy nem nagyon okozhatnak meglepetést számunkra."

A világ- és Európa-bajnok támadó tagadta azokat az állításokat, miszerint az átlagosnál nagyobb vágy hajtja, hogy egykori csapatának ősi riválisát legyőzze, véleménye szerint ez az összecsapás más lesz.

"Nincs bennem semmilyen különleges bosszúvágy. Egy Arsenal-Manchester United teljesen más, mint amilyen ez a mérkőzés lesz. Itt a Bajnokok Ligája döntőjébe jutás a cél, és azon leszünk, hogy bejussunk a moszkvai fináléba."

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr16419416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zazza 2008.04.10. 09:52:51

szerintem simán tovább kell jutnunk!

Mythic 2008.04.10. 10:15:08

Ha a sérulések elkerulnek minket, és egy Gary-Rio-Vidic-Evra védosorral én is eléggé bizakodóan várom a mérkozést!

Tazo 2008.04.10. 11:24:52

Hát, ha a Barca úgy játszik majd az első meccsen, mint tegnap a Schalke ellen, akkor tudván, hogy Puyol sem játszhat, már az első meccsen lépéselőnybe kerülhetünk - akár egy 1-1-es döntetlennel is. Sajnos viszont Messi játszani fog... DÖNTŐBE KELL JUTNUNK!

Wazza 2008.04.10. 11:34:20

Puyol szerencsére eltiltott lesz, Milito és Marquez is veszélyeztetett sárgák miatt. Ezt ki lehet használni, Rooneyról és Ronaldoról könnyen kaphatnak lapot.
Sajnos Evra is az eltiltás küszöbén van, nagy feladat lesz Messit 2 meccsen keresztül úgy kikapcsolni, hogy ne kapjon lapot:S
Vida és Rio addigra 100%os lesz, remélem Gary is visszaszerzi hamar a formáját.
Hatalmas meccs lesz, nagyon várom már!

UNITED 2008.04.10. 11:36:13

Ez a Barca nem kizárt, hogy gyengébb mint a Róma! Egy nyugodt x-szagú első meccs után 3góllal fogjuk hazaküldeni őket.

Gege 2008.04.10. 14:21:56

Az a tapasztalatom,h a spanyol csapatoknak nemnagyon ízlik az angol stílus!Nem csak Messit kell kikapcsolni...Rio és Vida elé tárul főleg nagy feladat!Eto'o és Henry nagyon-nagyon veszélyes játékosok!Figyelni kell,de szerintem megtudjuk nyerni!

EricCartman 2008.04.10. 15:02:37

"Első helyen állnak az angol bajnokságban, és Cristiano Ronaldo nagyszerű szezont tudhat maga mögött, így nagyon jól ismerjük őket." - ezt a logikát nem értem:D XD
nagyon vártam erre a meccsre, én már a róma helyett is inkább őket akartam :P fasza meccs lesz, united továbbjutással. ....remélem

petilak777 2008.04.10. 15:05:43

Az a logika, hogy mivel jók vagyunk, így mindenki figyel minket, nem olyan csapat vagyunk, aki sötét lóként jutott el idáig...
süti beállítások módosítása