HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.04.10. 11:32 petilak777

Gary kiakarja venni a részét

Gary Neville, a Manchester United csapatkapitánya izgatottan várja a szezon további részét, miután tegnap sikeresen visszatért az első csapatban az AS Roma elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján.

Mint ismeretes, a sajátnevelésű védő több mint egy év elteltével lépett pályára először az Old Traffordon. A játékos nagyszerű élményekkel hagyta el a pályát, hiszen nem csak győztes mérkőzésen térhetett vissza, hanem a United szurkolók is vastapsal köszöntötték, mikor a 81. percben beküldte Sir Alex Ferguson.

"Kihagyni az elmúlt szezon végét nagyon rossz volt. Kihagytam a Bajnokok Ligája negyeddöntőit, és elődöntőit, a bajnoki véghajrát, és az FA kupa döntőt is, így most már ideje volt visszatérnem."

"Az emberek szinte mindennap megkérdezték tőlem, mikor játszok újra, és ez már kicsit frusztráló volt számomra. Megpróbáltam mindig valamilyen dátumot mondani nekik, de valahogy soha nem igazolódott be a jóslásom. Ennek ellenére a szurkolók mindvégig kiálltak mellettem, és nagyon megkönnyítették a visszatérésemet."

A rómaiak elleni kettős győzelem egyben azt is jelenti, hogy a csapat a Barcelona ellen készülhet az elődöntőben, és Neville szerint emlékezetes összecsapásra lehet majd számítani.

"Mindkét mérkőzés hihetetlen izgalmas lesz, már mindenki izgatottan várja. Mindkét klub igazi futballt játszik, közönségszórakoztató produkcióra lehet számítani. Nagyszerű érzés lesz részesülni újból a csapat sikereiből, és teljesítményéből."

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr27419569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wazza 2008.04.10. 11:36:20

Remélem minél előbb kiszorítja West a jobbszélről a Kapitány!!

Gege 2008.04.10. 16:20:52

Hát énis remélem Wazza!Tegnap alig ért labdába,bár irányítónak küdlték be...Szerintem megérdemelné h végre visszaszerezzea helyté,és nefedjük el hogyha Vida felépül akkor elviekben nemlesz sérült a csapatban (persze ha addig nemlesz újjab sérülés)!Ez egy ekkora és ilyen szintű keretben nagyon jót jelent,főleg a véghajrára nétve!

sam 2008.04.10. 16:30:34

Fletcher sajnos akkor is sérült lesz :S

Gege 2008.04.10. 17:58:24

Igazad van sam!Egy ilyen óriási keretben nehéz mindenkire emlékezni,bár Fletcherre pont kellet volna,mivel azért az elmúlt meccsein alakított párszor nagyonnagyot!
süti beállítások módosítása