HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.04.10. 11:46 petilak777

Brown európai álmai

Miután 1999-ben nem lépett pályára, idén szeretne játszani a moszkvai Bajnokok Ligája döntőben Wes Brown.

A sajátnevelésú bekk ott volt a Nou Campban a cserék közt, azonban nem lépett pályára. Most abban reménykedik, 9 év elteltével beteljesülhet az álma, és a pályán is részese lehet egy BL finálénak.

"Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de úgy érzem végig irányítottuk a mérkőzést, és felülmúltuk a Romat" kezdte a mérkőzés utáni nyilatkozatát a MUTVnek.

Brown komoly főszerepet is játszhatott volna a mérkőzésen, hiszen egy ellene jogtalanul megítélt büntetővel akár közelebb kerülhetett volna a Roma, ám Daniele De Rossi kihagyta, így nem lett komolyabb eredménye a norvég bíró, Tom Henning Ovrebo hibás döntésének.

"Én a labdát értem el a becsúszáskor, és a játékost nem is néztem, de a bíró 11-est ítélt, sajnos ezt elkellett fogadnunk."

Köszönhetően a nagyhangú United szurkolóknak, a büntetőt teljes hangzavarban kellett elvégeznie De Rossinak, aki köszönhetően ennek is, a kapufa fölé bombázott, a Stetford Enden ülő szurkolók nagy örömére.

"Ha értékesítik a 11-est, akkor akár sokkal nehezebb is lehetett volna a mérkőzés, és akár a továbbjutásunk is veszélybe kerülhetett volna."

"Carlos góljakor érkezett el az a pillanat, amikor mindenki megnyugodott. Nagyszerű teljesítmény volt tőle, nagyon nehezen kivitelezhető gólt szerzett."

"A Barcelona elleni összecsapás nem lesz leányálom, de csapatként képesek leszünk győzni. Már izgatottan várom mindkét mérkőzést. Rengeteg sérült játékos tért vissza a keretbe, így nagyszerű lehetőségeink adódnak."

"Az elmúlt szezonban úgy játszottunk az AC Milan ellen, hogy rengetegen hiányzotak tőlünk, de most már szinte mindenki készülhet az elődöntőkre."

"Ott voltam az 1999-es fináléban Barcelonában, de sajnos nem játszottam. Mindent megadnék azért, hogy idén játszhassak a döntőben."

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr92419588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomy_ 2008.04.10. 13:33:06

Tegnap jól játszott Brown, de sztem idővel kikerül a kezdőből, Neville visszatérése miatt.

dean 2008.04.10. 14:01:10

nem is baj hogy ő is pihenhet a végére egy kicsit
végignyomta az egész szezont mind PL BL Fa kupában
nem is sok meccsre emlékszem mikor ő nem játszott

Mythic 2008.04.10. 14:51:21

Ha ott leszunk a dontoben, akkor bizonyos részrol megérdemelné a játékot. Neki is sokat lehet koszonni idén, nagyon sok mérkozést játszott. Bár szememben is Gary a mi igazi jobbszélsonk, de csereként Brown is megérdemelné azt a pár percet a fináléban.

EricCartman 2008.04.10. 15:06:28

"Mindent megadnék azért, hogy idén játszhassak a döntőben." -én meg mindent megadnék h ne ő játszon...

sam 2008.04.10. 15:06:50

Egyetértek Mythic. Viszont arra is van esély, hogy valamelyik védőnk addigra eltiltott/sérült lesz...bár inkább ne fessük az ördögöt a falra...

sipi 2008.04.10. 20:05:26

azért az nem volt annyira jogtalan büntető..
amikor szemből mutatták őket akkor lehetett látni h a lábát rúgta el..
be lehetett fújni.....
süti beállítások módosítása