HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.04.09. 15:05 koska

Piqué elszánt

Egyelőre még kérdéses, hogy a mai, Roma elleni BL-visszavágón játszhat-e Rio Ferdinand, aki még a hétvégi bajnokin szenvedett könnyebb sérülést. Amennyiben Ferguson nem kockáztat úgy a Zaragozától nemrég visszatért Gerard Pique helyettesítheti az angol bekket.

"Készen állok" - kezdte mondandóját a katalán védő. "Régóta álmodoztam már egy ilyen lehetőségről, és most végre úgy tűnik, megkapom. Bár Ferguson azt mondta nekem még az idény elején, hogy beleférek az elképzeléseibe, azért legyünk őszinték, Vidic és Rio mellett nem egyszerű bekerülni a csapatba."

Persze, a másik oldalon is lesz hiányzó, mégpedig nem is akárki, szinte biztosra vehető, hogy a farkasok fazonszobrásza, Francesco Totti kihagyja a mérkőzést.

"Kár, hogy nem játszik, szívesen futballoznék ellene. Nem félek senkitől, így tőle sem" - reagált Pique, de ne feledjük, még az se biztos, hogy az ifjú hispán tehetség kezdő lesz ma este… (óbudaisport)

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr25418458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én 2008.04.09. 15:15:00

Mi az hogy ha nem lesz rio akkor pique helyettesítheti? az nem lenne jobb ha rio mégis játszhat de akkor kétballábas barna helyett pique játszik rio mellett?

Gege 2008.04.09. 16:02:33

Sztem Piqué igazán megérdemli a lehetőséget...Ahogy bejött a Brough ellen nagyon meggyőzően játszott,és az egész idényben amikro kapott lehetőséget,akkor megragadta azt!Ám a Ferdinand-Vidic a világ legjobb hátvéd duója,így egyáltalán nem könnyű bekerülnie a csapatba!Rem. hogyha Rio játszik akkro is Gerard lesz mellette a hátvéd,és azt is hogy Neville kap ma legalább pár perc lehetőséget a mestertől!Ideje visszatérnie a megérdemelt pozíciójára,akezdő 11-be!

ManUrológia 2008.04.09. 17:15:04

Hello! Nem éppen a témához tartozik, de kérdeznék valamit. Olvastam a neten kb két hónapja, hogy a United játékosa lesz egy Kerlon nevű fiatal brazil srác, aki a fóka-csellel lett ismert (youtubeos videók). Ti mit tudtok erről??
U. I.: Ma estére izzadtságmentes 2-1et tippelek.
Glory!

Wazza 2008.04.09. 17:47:46

Ha lesz Rio ha nem, akkor is kezdhetne. Tényleg nagyon megérdemelné már, nem hiszem, hogy nagyon gyengülnénk vele!

cccp23 2008.04.09. 19:41:06

Kerlonról tényleg sok pletyka volt, hogy jön hozzánk, bár én ilyesmiben nem nagyon hiszek, amíg nem látom MU mezben. NAgy csapat vagyunk, és elég sok pletyka megjelenik velünk kapcsolatban. Egyébként valsz nem lenne rossz igazolás, én nem bánnám.
süti beállítások módosítása