HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.04.05. 16:45 petilak777

Ferguson: Ronaldo megállíthatatlan!

Sir Alex Ferguson szerint játékosa, Cristiano Ronaldo, sosem fél a saját játékát játszani, akármilyen ellenféllel kerülnek össze.

A portugál szélső sokak szerint jelenleg a legjobb futballista a világon, amelyet mutat, hogy sokaknak a bögyében van, köszönhetően néha megalázó cselei miatt.
A legutóbbi produkciójával az AS Roma híveit, és játékosait dühítette fel, hiszen a madeirai születésű csillag számtalan olyan mozdulatot mutatott be, amely arról árulkodott, nem tiszteli az olasz ellenfelet.

Ennek ellenére Ferguson hiszi, játékosa tovább játsza, az eddig európai aranycipőt eredményező játékát, és nem kell félnie senkitől az elkövetkezendő mérkőzéseken.

"A legfontosabb üzenet, amit Cristiano minden mozdulatával küld az ellenfeleknek, hogy senkitől nem fél, és mindenki mellett elviszin a labdát, akivel csak szembe kerül" kezdte Ferguson.

"A stílus, amit játszik maximálisan erről árulkodik. Remek képességekkel van megáldva, és képes olyan érzéssel játszani, amely minden játékos elismerését kivívhatja."

"A mai modern futball világában kuriózum számba megy a játéka."

"Ez az a játék, amiért az emberek hajlandóak kifizetni rengeteg pénzt."

10 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr72412551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MANJUUU 2008.04.05. 17:07:03

Érzem, hogy most fog megsérülni Ronaldo...márpedig akkor én innentől kikapcsolom a tv-t.

Tazo 2008.04.05. 17:11:11

Öcsém, ne fesd az ördögöt a falra!

Zoli 2008.04.05. 18:12:21

én csak attól félek, hogy olyan karriert fut be, mint Ronaldinho.. Ő is az elején megállíthatatlan volt, nagyobbnál nagyobb klubbok versenyeztek érte, most meg a f*sznak se kellene, mert a játéka kifakult.

petilak777 2008.04.05. 19:00:36

Ronaldinho, ha elkerül egy másik csapatba a nyáron, higyjétek el megmutatja mire képes... az ember tudása nem vész el egyik napról a másikra. Egyszerűen túl nagy terhet raktak rá az évek során, mindenki tőle várta a válogatott meg a Barca felemelkedését, nemcsoda, hogy 2-3 év után beleszürkült.... Cristianonál én csak attól félek, hogy a valószínüsíthető aranylabda után visszaesik a teljesítménye, lsd. Kaká esete...

sam 2008.04.05. 19:10:32

Ronaldinho sztem egyszerűen nem akar focizni. Állítólag sok edzést kihagy, alig-alig játszik mostanában, pedig ha igazán odatenné magát, akkor bárhol kezdő lenne. Sajnos sztem Ronaldo is lehet, h ezt az utat választja. A United pedig Ronaldo nélkül is United.

cccp23 2008.04.05. 19:14:19

Nyert a Sunderland!!! Én örülök neki, mostmár szinte biztos bentmaradó. Én szurkolok nagyon Keano-nak, hogy sikereket érjen el, és egyszer még lehessen a MU menedzsere!!!!

mUtU 2008.04.05. 21:23:01

Ronaldinhonak voltak nagyon jó évei,és utána mindenki azt várta,hogy folytassa azt,közben meg nagy terhet raktak rá.Mindenki mondta,h majd Ronaldinho megcsinálja,stb..a csapatba meg azért játszanak 11en,hogy ne csak 1 ember tegyen a győzelemért!
Ronaldo most halom számra termeli a gólokat,de ez sme tarthat örökké,ezt nem tudja a végtelenségis csinálni...aztán majd ha már "csak" 20 vmennyi gólt lő mondjuk köv szezonban,már azt fogják mondani,hogy mennyit esett blablabla...pedig még az is szép teljesítmény lenne!
Véleményem szerint attól még ugyan olyan jó játékos fog maradni,ha kevesebb gólt rúg,és ugyan olyan hasznos tud lenni a jövőben is!

MANJUUU 2008.04.05. 21:34:11

Ronaldo nem felejti el, honnan jött, egykét kurvázás belefér, de neki első az edzés...Ronaldo nagyon komoylan veszi, amit csinál, ő nem egy 90 percen keresztül mosojgó valaki, ő a parádés megmozdulásait is óriási akarással és győzelemre törekvéssel teszi. Nem lehet egy lapra sorolni a kettőt...ilyen Kaká is. Zseniális focista, úgy mint Ronaldinho, de soha nem áll le, no cigi, no pia...
süti beállítások módosítása