HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.04.05. 11:28 koska

Az Arsenal még megnyerheti a bajnokságot

Az Arsenal jelenleg harmadik helyen áll az angol labdarúgó Premier League-ben, hat pont a hátránya a listavezető Manchester Uniteddel szemben, ugyanakkor Arsene Wenger úgy véli, csapata még megnyerheti a bajnokságot.

"Az emberek azt mondják, mi már nem érhetünk oda az első helyre, ezzel szemben én még hiszem, hogy megnyerhetjük a bajnokságot" - jelentette ki az Arsenal francia menedzsere. "A United hazai pályán játszik ellenük, ám négyszer idegenben lép majd pályára, és hiába remek csapat, veszíthet még pontokat. A győzelem nem garantált a Premier League-ben."
Az Arsenalra még hat bajnoki találkozó vár: szombaton a BL-ben is rivális Liverpoolt fogadja, aztán Manchesterbe látogat, ezt követően a Readinggel és Evertonnal hazai pályán, a Derby Countyval és Sunderlanddel idegenben mérkőzik meg.

"Szeretnénk nyomást gyakorolni a Manchester Unitedre, ezért mindenképpen le kell győznünk szombaton a Liverpoolt. A bajnoki versenyfutást tekintve még minden lehetséges, de ahhoz, hogy elérjük a célunkat, meg kellene nyerni a meccseinket" - magyarázta Wenger, aki kis számolgatásba is belement, azt találgatva, miképp nyerhetné meg a bajnokságot az Arsenal. "Öt győzelem és egy döntetlen a minimum, de nyernünk kellene az Old Traffordon, szóval hat győzelem jobb lenne."

Az 58 éves szakember eddig háromszor, 1998-ban, 2002-ben és 2004-ben nyert bajnokságot az Arsenallal, melyet idestova 11 éve irányít. (FigyelőNet)

12 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr79412192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

One United 2008.04.05. 11:36:23

Hát ez szép is lenne Wengi csak az a baj ,hogy ma ti nem fogtok nyerni a Liver ellen :D:D és akkor már tetemes előnyünk lessz,igaz ti sokkal nyugotabbak lesztek jövő vasárnap mikor már azzal a tudattal léptek pályára,hogy már csak a Bajnokság maradt :):)

zazza 2008.04.05. 11:38:22

huh, ha megveri az Arsenal a Poolt nemtom mit csinálok.... tény, hogy a Poolt már nem érdekli a bajnokság, de nem hiszem, hogy 5.- ek akarnának lenni, és "csak" 8 pontra vannak az Arsenaltól, szal ha nyernek lehet 5 pont és Arsenal megy még Old Traffordra, szal Poolnak nem elérhetetlen a 3. hely...

RedDevil 2008.04.05. 11:50:07

Szerintem ma sok embert pihentetni fog a Pool, így könnyen lehet, hogy behúzza az Arsenal, de én döntetlenre számítok. Ha a Manchester City is elcsípne egy pontot a Chelsea ellen, akkor hatalmas esélyt kapnánk, hogy megvédjük a bajnoki címet.

MANJUUU 2008.04.05. 11:53:22

Úristen, mennyire gyűlölöm ezt az embert...kívánom, hogy az arsenal semmit se nyerjen, nem a fiataljaikkal van baj, nem a focival, hanem ezzel az emberrel. Hat pont a hátrány, most lenne a legfőbb ideje, hogy kussoljon szépen.

Mindennél jobban utálom ezt a csapatot, és ma a POOL-nak fogok szorítani tiszta szívemből, és az, aki győztes gólt lő esetleg az arsenalnak, a nevét aranykönyvbe foglalom. HAJRÁ POOL! és mindenkinek így szorítok, aki ellenük van.

Mit foglalkozik amúgyis ez a majom a MU-val?:D Ideje lenni a CHELSEA-vel foglalkozni, ők a másodikok:D GLORY GLORY MAN UNITED!!

És utálom az arsenalt...mindegyik csapatnál jobban:D Nekem tökmind1, hogy a BL-ben kijut tovább az ő águkon, illetve mindegy lenne, de így a POOL-nak szorítok:) Essenek csak ki, és ne nyerjenek idén semmit!! És akkor én magam keresem fel wenger urat, és nevetek a képébe:)
Istenem, de émejítő érzés lenne:)

Tazo 2008.04.05. 11:55:31

RedDevil az esélyünk már így is hatalmas, ha a Chelsea csak egy meccsen is nem tudja begyűjteni a 3 pontot eldőlt a bajnoki cím sorsa.

Szabi7 2008.04.05. 11:58:26

Hát igen...ha a Chelsea egyszer megbotlik,akkor elis fog esni...és a mai napon erre esély is van...szal,kivételes nap a mai,mert a Pool-nak és a City-nek is drukkolni fok..ma télleg eldőlhet sokminden,ha úgy alakulnak az eredmények ahogy mi akarjuk...GO MU!!!

Nisty 2008.04.05. 12:21:49

Fő az optimizmus Wenger;)
Amúgy meg kicsit naív Arsene mester nem?:D:D

petilak777 2008.04.05. 12:33:39

Ha nem verik meg ma a Liverpoolt, és minket az OT-n(amit igazán kétlek), akkor nincs semmi esélyük. A Chelseatől százszor jobban kell félni szerintem...

Gholki 2008.04.05. 12:44:17

Hát nem tom szerintem ez egy korrekt nyilatkozat. 6 pont a hátrányuk, pár héttel ezelőtt meg +5 volt az előnyük, és sajnos szerintem ebben a bajnokságban még bármi lehet, igaz most hatalmas labda van a kezünkben, amit Fergi általában nem szokott veszni hagyni. És szerintem az idei bajnokságban még meg kell vernünk a Arsenalt, és aa Chelseat, és akkor tökmindegy mit játszunk a kicsik ellen és lehet a Blre koncentrálni:)

Wazza 2008.04.05. 15:58:45

Ezzel a Pool elleni 1-1el még messzebb kerültek a bajnoki címtől. Holnap megverjük a Borot, jövőhéten pedig pontot teszünk az ügy végére az Old Traffordon!!
A Citynek ma hoznia kellene egy xet. Nagy segítség lenne!!

ManUrológia 2008.04.05. 16:32:53

Egyszerűen aaaaannnyira biztos voltam benne, hogy mire hazaérek, ez a tetves, szarevő, csótány City égni fog már a Chelsea ellen. Figyeljétek meg hogy simán nyernek Lampardék, ez az ótvar bagázs csak ellenünk tud jól játszani... Remélem hosszú évtizedekig nem fognak szart sem nyerni!! Na jó van, lehiggadtam, de ez már tényleg vicces :)

Márkó 2008.04.05. 19:16:36

remélem holnaptól 8 pont lesz a hátrányuk:)
süti beállítások módosítása