HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.04.03. 21:18 koska

Lippi véleménye Ronaldoról

A Juventus egykori vezetőedzője, Marcello Lippi pozitívan csalódott a Manchester United portugál klasszisában. A tréner véleménye Cristiano Ronaldo AS Roma elleni játéka láttán változott meg.
A kedd esti Bajnokok Ligája negyeddöntő után sok olasz futballbarát beszélt elismerően a 23 éves szélsőről. A méltatók között volt Marcello Lippi is, aki korábban köztudottan nem szimpatizált Ronaldóval. "El kell ismernem, régebben nem szerettem a játékát" - vallotta be az olasz mester. "Nem tetszettek a mozdulatai, ahogy bánt a labdával, az volt az érzésem, hogy ez sérti az ellenfeleket. De úgy tűnik tévedtem" - tette hozzá Lippi.

Azért mégsem tévedett akkorát az 59 éves szakember, mert több Roma játékos is megorrolt a portugál klasszisra keddi teljesítménye miatt, ám Lippi szerint nem voltak bántó megnyilvánulásai Ronaldónak. "Megértettem, hogy ő így játszik, nem akar tiszteletlen lenni, egyszerűen így fejezi ki magát a pályán" - osztotta meg véleményét a tréner.

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr12410315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci 24 2008.04.03. 21:30:59

Akkor ennyi erővel az a fenomenális sarkazása is megalázó!Miért nem kezelte le vitte hátrébb és férfiasan bebombázta a léc alá, csak hogy tetszen az olasz senkiknek? Szánalmad digók!!

GO GO MU! Nyerni kell a Boro ellen, mert a Pool és az Arsenal megölik egymást.

koska · http://www.united.blog.hu 2008.04.03. 21:38:04

remélem a Boro ellen is alkot majd CR7 :]

Joly 2008.04.03. 21:47:39

Mondjuk ez az olasz senki világbajnoki címig vezette az olasz válogatottat.. Amúgy lehet egy szubjektív véleménye, mondjuk sztem rajta kívül mindenki pont leszarja mit gondol CR7-ről..

Laci 24 2008.04.03. 21:54:08

Félreértés ne essék! Nem Lippire értettem hanem a római játékosokra :D

Lippivel speciel semmi bajom :)

UNITED 2008.04.03. 22:19:38

Ekkora faszságot kitalálni. Mi az, hogy a mozdulatai és a cselei sértik és megalázzák az ellenfeleket? Én nem tudom, hogy ezt ki találta ki először, de ha valaki képes átlagon felüli dolgokra akkor az éljen is a képességeivel! A szurkolók az ilyen megmozdulásokra kíváncsiak igazán pl: látványos cselekre és a különböző labda zsonglőrködésekre lásd Nani az Arsenal ellen. Zidane-t mindenki dicsérte a Brazil-Francia után (joggal) micsoda esernyőt mutatott be, valahogy másnap mégsem az volt a sajtó vízhang, hogy nem tiszteli az ellenfelet! A futball szerelmeseiben az ilyen jelenetek maradnak meg igazán, és ezektől szép a foci!

cs_laca 2008.04.03. 23:02:24

Szerintem Lippi hatalmas nagy edző, és az ő szava jelent valamit. Nem hiszem, hogy azért mondta Ronaldoról, mert Fergusson barátja.
Szerintem egyszerűen csak ő is elismeri Ronaldot. Sokan kritizálják Ronaldot a cselei, mozdulatai miatt, de szerintem egyszerűen neki ez a játékstílusa, nem azért csinálja hogy felbosszantsa az ellenfeleket, hanem azért hogy hatékony legyen. Én azt mondom, akinek nem tetszik ahogy R. játszik, az találjon valamit ki ellene, mutassa meg hogy őt nem tudja kicselezni - azthiszem az többet ér mintha szidjuk a másikat mert jobb nálink.

Wazza 2008.04.04. 09:26:19

Érdekes Ronaldinho amikor a csúcson volt, és szétbőrözött mindenkit, akkor ez a probléma nem vetődött fel. Kicsit kezd már fárasztó lenni, hogy nem ismerik el, hogy Roni a legjobb, inkább agyonistenítik Messit, akinek volt tavaly is 1 jó hónapja, és beelőzte Ronaldot a FIFA szavazáson 0 megnyert címmel! Nem bírálom Messit, mert tényleg fantasztikus dolgokra képes, és 20 évesen a Barca legjobb játékosa, de azért Cris tavaly klasszisokkal jobb volt!!

EricCartman 2008.04.04. 10:23:10

azért ronaldinho és ronaldo messze nem ugyanabban a stílusban játszanak :D
süti beállítások módosítása