HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.03.21. 12:00 CanTiii19

Ronaldo Best nyomdokaiban

A szerda esti duplája után Ronaldo megdöntőtte a United legendájának George Bestnek a rekordját. Így most már ő jegyzi szélsőként a legtöbb gólt egy idény alatt, szám szerint 33-at. Kétségtelen, hogy a Vörös Ördögök virtuóza élete egyik legjobbját nyujtja ebben a szezonban és a szurkolók a lábai előtt hevernek, de véleménye szerint még hosszú út vezet odáig, hogy egy lapon említsék a klub hőseivel: Bobby Charltonnal, Eric Cantonaval, vagy épp George Besttel.

"Remekül megy mostanság, és nem akarok leállni! Szeretném magam beírni a United historiás könyveibe, és ha továbbra is így játszom akkor azt hiszem sikerülni is fog. Csodálatos érzés[, hogy megdöntőtte Best rekordját], de nem szeretem az olyan megjegyzéseket, hogy "megdöntőttem" Bestnek ezt a fantasztikus teljesítményét. Volt szerencsém egy-két videot látni a játékáról. Az valami eszméletlen!"

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr92390678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jocikao 2008.03.21. 12:08:12

Szerintem....eldöntötte , hogy itt fejezi be pályafutását:)
Én más csapatban sehogyse tudnám elképzelni őt....
Szép nyilatkozat:)
főleg a vége:D

Wazza 2008.03.21. 12:25:35

Nagyon sokat fejlődött Ronaldo, nem csak a pályán, hanem a személyisége, a nyilatkozatai is sokkal jobbak lettek. Örülök, hogy nem az a téma minden nap, hogy a Real az álmom...
Jelenleg a világ legjobb játékosa, ehhez kétség sem férhet!!!

Carlos 2008.03.21. 12:52:06

sztem ha el is menne akár a realba, akár egy másik erős klubbhoz, nem érezné jól magát és max 1-2 éven belül visszajönne, mert neki itt a helye;)
csak arra kell vigyázni nehogy fergie hozzávágjon 1 cipőt, mint beckham-hez....
süti beállítások módosítása