HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.03.21. 11:59 Tommy_

Redknapp: Cristiano jobb, mint Kaká

A Portsmouth menedzsere, Harry Redknapp szerint a Manchester United portugál szélsője, Cristiano Ronaldo jobb játékos, mint Kaká.

Ronaldo tegnap (szerdán) két gólt lőtt a Bolton Wanderers elleni győztes meccsen, ezzel idén már 33 gólnál tart, ami azt jelenti, hogy George Best 32 találatos rekordját átadta a múltnak.

A portugál zseni egy remek szabadrúgásgólt is szerzett a Wanderers ellen, hasonlót ahhoz, mint a Pompey elleni hazai találkozón a szezon korábbi felében. Redknapp szerint nem vitás, hogy Sir Alex Ferguson a világ legjobb játékosával dolgozhat együtt.

"Ez a srác egy zseni. Olyan hamar vált óriássá, mint Hulk, ráadásul soha nem látott technikája van. Ő egy speciális tehetség. Kaká is nagyszerű játékos, de én nem cserélném el Ronaldóval, egy olyan szélsővel, aki több mint 20 gólt tud lőni egy évadon belül." mondta Redknapp. "A szabadrúgás után úgy mozgott a labda, mint egy lufi, amiből kiengedték a levegőt."  (eufoci.hu)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr11390689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wazza 2008.03.21. 12:22:25

Egyetértek Redknapp mesterrel :)
Ronaldo különleges játékos, nincs még egy ilyen a világon!!!

Jocikao 2008.03.21. 12:36:23

Két szezon alatt összesen 56 gólt szerzett ami egyszerűen hihetetlen:)
És még min. van 10 mecs(8 PL + 2 BL)
Régen azt hallottam az egyik mecs alatt hogy Paul Scholes lőtte a legtöbb gólt egy idény alatt a Bajnokságban...(14)....erre 1 év mlva Lampard megdönötte a csúcsot(16)...és aztán jött Cristiano Ronaldo aki tavaly 17 gólt szerzett és most idén hátra van 8 mecs ahol minden eldőlhet és a mi 7-ünk már 24 gólos a bajnokságban...elképesztő...
süti beállítások módosítása