HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.03.21. 16:39 koska

Benitezt felidegesítette Ferguson

Sir Alex Ferguson, a listavezető Manchester United szakvezetője az angol bírókat, a Liverpool menedzsere, Rafa Benítez pedig Fergusont kritizálja - vagyis megkezdődött verbális hadviselés a vasárnapi manchesteri rangadóra.

A bajnoki cím szempontjából is sorsdöntőnek ígérkező hétvége (a United a Liverpoolt, a Chelsea pedig az Arsenalt fogadja) előtt Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere elővette egyik kedvenc témáját, azaz a bírókat kritizálta, akik állítása szerint nem védik meg a technikás labdarúgókat, elsősorban együttese legjobbját, Cristiano Ronaldót. Mint mondta, ha a sípmesterek nem tesznek valamit, a portugál klasszinak előbb vagy utóbb elege lesz abból, hogy rúgják-faragják, és eligazol Angliából. A téma kapcsán Rafa Benítez is megszólalt, ám a Liverpool szakvezetője ugyanakkor nem a játékvezetőkön köszörülte a nyelvét, a mérgezett nyilakat inkább Ferguson irányába dobálta, mert meggyőződése, hogy a MU trénerének ezzel az egésszel az a célja, hogy befolyásolja a rangadó bíráját, Steve Bennettet.

„Ferguson ügyes, tapasztalt edző. Nem is lepődtem meg azon, amit nyilatkozott. Nem véletlenül most állt elő ezzel, hiszen vasárnap fontos mérkőzést játszik a csapata. Ronaldót védi, de igazából a bírót igyekszik befolyásolni" - lát át a szitán Benítez.

„Szerintem a kollégám feleslegesen beszél, hiszen a meccsre kijelölt bíró elég tapasztalt és határozott ahhoz, hogy gátat szabjon a durváságoknak, Fergusonnak nem kell aggódnia. Másrészről pedig, ha Ronaldót meg kell védeni, akkor Fernando Torrest és Steven Gerrardot, illetve a liga valamennyi ügyes, technikás játékosát se ártana" - tette hozzá a spanyol edző.

A Manchester United az első, a Liverpool a negyedik helyről várja a vasárnapi rangadót. A két csapat szezonbeli első meccsén, decemberben a Ferguson-legénység 1-0-ra nyert az Anfield Roadon. (fn.hu)

17 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr69391113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wazza 2008.03.21. 16:59:35

A szokásos verbális hadviselés. Már megszoktuk:)

WaZzaP 2008.03.21. 17:06:04

Hát Gerrard nem vmi cselgép, csak a rúgótechnikája jó.

Kovinho 2008.03.21. 18:58:41

Ne csipákoljon már ez a barom, mert megütöm.. :D Steve Bennett lesz a játékvezető? O_O Ronaldo-nak angyalnak kell lennie, mert a semmiért is kiállítja majd..

Carlos 2008.03.21. 19:25:52

nem emléxem erre a bíróra...mi a gáz vele?:O:O

zazza 2008.03.21. 19:26:16

steve bennett? uhh... az nem szeret minket, főleg Ronaldot nem :S

Mythic 2008.03.21. 19:29:20

Hát Benitez kapja be, de Fergie is baromságokat beszél. Ezzel csak a bírók haragját fogja kivívni, ennyi erovel tényleg a liga minden játékosát óvni kell, vagy most esetleg még rangsorolni kellene a játékosokat ki ellen szabad szabálytalankodni, ki ellen meg nem? Még jó, hogy ilyen diszkrimináció nincs. Ha Fergie pedig a 11-esekre gondol, akkor az elmúlt években van jópár, amit viszont szépen megkoszonhet a bíróknak, mert akkor még szépen megették Ronaldo színészkedéseit. Egyébként meg inkább a mérkozéssel magával kellene foglalkozni, nem pedig a bírókkal. Ha tobb gólt is sikerul lonunk, akkor szinte mindegy milyen a bírói vezetés, a meccset meg kell nyernunk!

zazza 2008.03.21. 19:33:13

Fergie csak fél hogy a Pool ellen majd leütik Ronaldot...

sam 2008.03.21. 19:42:22

zazza: és valószínűleg emiatt a nyilatkozata miatt fogja csak őt védeni? Ez angol foci, engedik a kemény játékot, az már más kérdés hogy ez egyre kevésbé kedvez nekünk. Amúgy igaz, hogy ha darálós meccs lesz, akkor az a Poolnak inkább fekszik a jelenlegi kerete alapján.

beri04 2008.03.21. 19:58:54

Mythic! Azért én olyan marha sok tizire nem emlékszem. 4-5 max. Azt is meg kell említeni, hogy mennyit nem kaptunk meg, mert az jóval több, mint 4-5. Na mindegy. Remélem a hétvégén nem a bíró dönt egyik fél javára sem. Bízom benne, hogy mindkét félnek megfelelően fújja majd a mérkőzést, bár olyan nem nagyon szokott lenni. :D

SportFan 2008.03.21. 20:22:33

Fergie-nek van igaza Benitez meg jól benyal a sporiknak hogy nekik fújjanak. ennyi...

Laci 24 2008.03.21. 21:21:09

STEVE BENNETT??????????? :S

Na mostmár kételkedem a győzelemben!

DE MENNI KELL ÉS NYERNI KELL!!!!

Veni, Vidi, Vidics és Torres kihúzva, és remélem addigra Rio is 100%-os lesz

Philipp Morris 2008.03.21. 21:34:34

Tök mindegy ki lesz a bíró nyerni kell!!!!!!!!!!!

Mythic 2008.03.22. 08:19:13

Beri én sem sokkal tobb olyan esetet mondani, mikor egyértelmu tizenegyeset nem adtak meg Ronaldonak. Olyan eseteket inkább ne vegyunk figyelembe, ahol test-test ellen Ronaldo meghempergett. Angliában az nem igazán tizenegyes. Ahol tényleg elkaszálták, felrúgták ott szerintem olyan egálban van a meg nem adott és a nem megérdemelt tizenegyesek száma. Abszolút nem érzem át azt a katasztrófa helyzetet a bírók terén, mint amirol Ferguson beszél. Kicsit úgy érzem, hogyha kikapnánk vasárnap, akkor Ferguson azzal jonne, hogy o elore megmondta hogy mocskos bírók. Kétes esetek minden mérkozésen vannak, mivel a bírók nem végezhetnek tokéletes munkát, mint ahogy a csatárok sem lonek be minden ziccert. Mindegyikunk munkájában benne vannak a hibák, de Fergie igen rászállt a bírókra. Még meg fogja szívni ezt a heti bíró ócsárlást!

mu001 2008.03.22. 08:46:50

MYTHIC,te tutti játékvezetö vagy, vagy a családbol vki

Mythic 2008.03.22. 09:36:43

Hát ez bizony tévedés. Csak van 1-2 haverom aki bíró, de ennyi. Az az én problémám, hogy nem elfogulatlanul szurkolok a csapatnak, valamint egyetlen embert sem istenítek! Ha úgy néznétek a mérkozésre, mint egy számotokra érdektelen mérkozésre, akkor szemet se szúrna nektek amirol sokan itt beszélnek. A technikás játékosokat 20 évvel ezelott is faragták meg most is fogják. Ez nem változott semmit, csak Fergie hozzáállása. Scholes, Keano vagy bármelyik VKP, V ugyanúgy felrúg bárkit, hát kicselezik, mint ahogy Ronaldot is felrúgják gyakran. Nincs ebben semmi meglepo. Csak nagyon agyamra megy, hogy az arsenalos srácot kirohogitek, hogy a bírókra fogja az Arsenal mélyrepulését, amíg itt is sokan hétrol hétre csak a bírót tudják elovenni, ha elvesztunk pár pontot. Sot kezdeném azzal, hogy Fergie is ezt csinálja. Folyton a bírókat kritizálja, amikor 10-15 kapuralovésbol nem képes a csapata gólt rúgni. És a legújabb trend! Még le sem játszott mérkozések elott is már eloveszi a bírókat! Eddig Mourinho kijelentésein tudtam meglepodni, most hogy elment Fergie vette át az osszeeskuvés-elmélet gyártók elnoki szerepét. Jobban orultem volna egy olyan nyilatkozatnak, hogy mindent megteszunk a gyozelemért, a srácok teljes lázban várják a mérkozést, biztos remek hangulatú, hajtós mérkozés lesz, mint hogy Ronaldot rúgják-vágják és elfog igazolni, ha ilyen rohadt tetves bírók maradnak itt, akik soha nem fújják be ellenunk a tizenegyeseket (mert mostanában nem igazán megy az akcióból a góllovés). Bolton ellen szoglet, szabadrúgás. Be kell ismerni, nem vagyunk a toppon, de nem a bírók tehetnek róla!

MANJUUU 2008.03.22. 10:25:42

Hát az igaz, hogy ott sem akció gólokat lőttünk...és tényleg nem a bírókat kell szidni, máskor is voltak nem megadott tizenegyeseink, de nyertünk, mert a 20 helyzetünkből be tudtunk rugni 2-t 3-mat...akkr max azért sírttunk, mert Ronaldo nem rugott mesterhármast, vagy mesterhatost....és igen, állandóan csak más csapatok mestereitől hallom ezeket a szívbátorító és lelkizős dumákat, hogy érzi, hogy a csapata mindenre képes, mindent megteszünk, mindenki bizonyítani akar, stb....állandóan Wengertől hallani ilyeneket, most meg Beníteztől...

cccp23 2008.03.22. 12:12:23

Remélem a nyerünk a hétvégén, és a Cselzi és az Arsenal is elveri a Poolt, és akkor 5. lesz, én nem indulhat a bl-ben!!!! Jót röhögnék rajtuk :D:D:D
süti beállítások módosítása