HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.03.09. 11:40 CanTiii19

Ferguson: Ez teljesen nevetséges és megmagyarázhatatlan

„Menedzsereket rúgnak ki ilyen dolgok miatt, és ő a jövő héten is meccset fog vezetni” – jelezte Ferguson, milyen károkat okozhat a játékvezető gyenge teljesítménye. "Ez nevetséges és megmagyarázhatatlan" – háborgott a skót mester.

A vörös ördögök szakvezetője nem csak a bírót bírálta, hanem összességében elégedetlen a játékvezetői testületet irányító Keith Hackett munkájával is. „Hackettnek sok kérdést kell megválaszolnia, és úgy érzem, nem végzi megfelelően a munkáját” – fakadt ki a skót, erőteljesen kritizálva a korábban játékvezetőként tevékenykedő szakembert.

A menedzser egyetért azokkal a kijelentésekkel, hogy Angliában játsszák a legdurvább futballt a nagy európai bajnokságok közül. „Egyetértek Sepp Blatterrel, a mi játékunk eltér Európáétól, méghozzá a bírói toleranciaszint mértékében. Szerintem nagy probléma, hogy túl sokat engednek a játékosoknak” – értékelte a játékvezetői gyakorlatot a mester.

Egyébként nem csak Ferguson volt elégedetlen a játékvezetéssel, Cristiano Ronaldo is félelmeinek adott hangot az angol bajnokságot illetően: "Néha azt mondom, ez a világ legjobb bajnoksága, de van, hogy a bírók nem védik a technikás labdarúgókat. Azután, ami Eduardo da Silvával történt, már félek megcsinálni a trükkjeimet. Már azon gondolkozom, hogy meg kell változtatnom a játékstílusomat, mert így nehéz futballozni” – panaszkodott a Manchester United klasszisa

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr82372345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mythic 2008.03.09. 11:58:27

Sokan azért szeretjuk az angol futballt, mert nem a királykisasszonyok ligája!!! Ne basszanak már, hogy Fergie itt rinyál most. Tessék megnézni Scholes vagy anno Keane belépoit. Roppantak a csontok, és akkor Fergie egy rohadt szót nem szólt. Inkább bassza le a játékosait, hogy nem képesek gólt rúgni, de most hirtelen ne kritizálja már az egész ligát! Eddig 20 évig jó volt? Pedig szerintem már ez is elgyengult kicsit az elmúlt évekhez képest, a sok "technikás" labdarúgó miatt. Fetrengenek ossze-vissza, színészkednek aztán sírnak, hogy jaj ezt otthon nem engednék, én nem így nottem fel. Ah nevetséges, hogy így próbáljuk kimagyarázni a kudarcot. Inkább maradnának csendbe és készulnének a kovetkezo meccsre teljes erobol. Most a rivális klubok szurkolói teljesen jogosan kritizálhatnak minket, mert gólt rúgni nem tudunk, de utána lenyilatkozzuk, hogy a világ ossze fogott ellenunk! Még gólt sem vett el tolunk a bíró, mert egyszer sem voltunk képesek ilyen folényes játékkal bekotorni azt a rohadt labdát. Inkább nézzenek magukba, mert ezzel nem lesz elorébb! A szar teljesítmény megmarad, és ezzel csak hecceljuk a játékvezetést, és támadási feluletet biztosítunk magunkon.

Wazza 2008.03.09. 12:19:54

Mythic!
Tudlak sajnálni ha neked az tetszik, amikor Eduardonak széttörik a lábát, lehet,hohy soha többen nem focizhat többet ezen a szinten.
Keane iránt minden iszteletem, hatalmas játékos volt, a legnagyobb kampitány, de nem tudok azonosulni azzal a belépővel, amivel tönkre tette Haaland karrierjét, ráadásul bevallja, hogy szándékosan volt...
uk.youtube.com/results?search_query=keane+tackle&search_type=
Lehet egy bajnokság kemény, a fizikai összecsapások döntőem, de ez nem egyenlő a szabálytalansággal és a durvasággal.
Lehet Ronaldot szapulni,hogy dobálja magát, de amióta a MUban van, nem volt még sérült, ami egy ilyen technikás játékosnál nagy szó. Inkább sokszor feldobja magát, mint hogy agyonrúgják és eltörjék a lábát.
Változott a játék Angliában is, de a bírok a régiek maradtak és az FA is. Taylor széttöri Eduardo lábát és 3meccses eltiltást kap...szánalmas

RedDevil 2008.03.09. 12:21:57

A kemény játék az oké, de azért tegnap kicsit túllőtek a célon a Pompey niggái. Ha neked az ilyen csontzene jelenti az élvezetet, akkor szívesen ajánlom figyelmedbe a K1-et, ott aztán ropognak a csontok és röpködnek a fogak.

MANJUUU 2008.03.09. 12:36:19

Valóban, tegnap voltak olyan szabálytalanságok, amiknél a bíró szvsz félt közreműködni, pl a 11est sem azért nem fújta be, mert ellenünk dolgozott, hanem, mert nem tudta hirtelen megítélni, hogy az büntető e-vagy sem...én lettem volna a leg boldogabb, ha befújja az a fasz, de el kell ismerni, hogy nem egyértelmű azért a helyzet. Nem rúgta meg, nem lökte, nem gáncsolta, csak eléállt, Ronaldo rohant neki. Lehetett volna ítélni ígyis és úgyis, és ha semlegesként állok hozzá, akkor is nehéz most megmondani, hogy mi a jó döntés. Márpedig neki ott kellett dönteni, és mivel elég nehéz kérdése volt, inkább nem fújta be, úgyis csak a meccs elején voltunk még. Előfordult már párszor, hogy kikaptunk néhány ilyen tehetetlen seggfejt, mint pl Rob Styles...ő az a bíró, aki ebben az idényben összesen 4 teljesen nyilvánvaló büntetőt nem adott meg a Unitednek...de azokon a meccseken a MU 6-0 ra, illetve 2-0 ra nyert. Most is így kellett volna lennie, ja, és azokon a meccseken 2x sem adott tizenegyest 0-0-nál...a 11est így utólag nagyon bánhatjuk, hiszen általában 1 gól után megtörik a jég a MU-nál, és olyankor jön a többi is...legalábbis hazai pályán legtöbbször így volt ez. Mythiccel annyiban értek egyet, hogy ezt a meccset könnyedén lehetett volna hozni, és nevetséges, ahogyan kikaptunk...volt elég helyzetünk, az az igazság, és ez a leg őrjítőbb az egészben. Év elején is ugyanez volt, úgy érett a gól, hogy az már fájt, és erre mi kaptunk ki....és az a gond, hogy ezután pedig egy igen komoly hullámvölgy következett...szerencse, hogy a Derby jön most, ahol van lehetőség jó játékot mutatni, és ez majd talán egy kis önbizalmat ad...

sam 2008.03.09. 12:37:39

Eduardo lábát tényleg széttörték, nem az ilyen belépők tetszenek az embereknek, de azért Ronaldot nem fogom megsiratni mert jött egy 90 kilós hátvéd, és kihasználva testi erejét, megbillentette. Ugyan nem láttam az egész meccset /egy 5-10 percről lemaradtam/ de nem volt benne a meccsbe a sérülés. Volt elég sok taktikai falt, de semmi több. Nem akarták agyonrúgni Ronaldot.

Mythic 2008.03.09. 13:29:41

Ami Eduardoval tortént, az 5-10 évente 1x torténik meg a pályán. Ne szarjatok már ti is. Ha meg félti a lábát, akkor mi a fasznak szerzodott ide. Még a leghulyébb foci szurkoló is tudja, hogy Angliában játszák a legkeményebb futballt. Senkit sem kényszerítenek, hogy ide igazoljon, kimenjen játszani minden hétvégén. Jah kérem esetleg a heti 100000 fontért néha kockáztatni is kell. Szornyu, teljes egyuttérzésem az ovék, nem tudom hogy bírják ezt így ilyen nyomás alatt. Ha nyerunk akkor remekek vagyunk, szuper minden. Ha mi rúgunk le valakit az se számít. Ha meg egyértelmuen szarok vagyunk, akkor az a szornyu, hogy nem csak a szurkolók mondják, hogy mocskos bíró, hanem azok az emberek is, akik a mérkozésen szart se csináltak, csak lesték a bírót miért nem fújnak már valamit, pedig o úgy szeretne cselezgetni, csak a csúnya nagy bácsi vállal konnyedén kitaszítja a stadionból. Nekem ez a királylány viselkedés nem tetszik, és az se tetszik amit Eduardoval csináltak, mert az már sok! De a Pompey tegnap teljes mértékben azok a keretek kozott játszott, ami Angliában elfogadott. Nem csúszkáltak rá direkt Ronaldo lábára, meg nem is veszélyeztették egymás testi épséget, csak a fizikai erejuket használták a védekezésben. Ha tetszik, ha nem ez is a futball része, és nem értem min képesek az emberek meglepodni ha ilyet látnak! Ajánlom figyelmetekbe néhány úgymond kisebb csapat mérkozését, ahol a kuzdoszellem a fizikai harccal és technikai tudással párosul. Szerintem az a legcsodálatosabb foci a világon, de hát ízlések és pofonok. Mi kicsit annyira eltechnikásodtunk, hogy ennyire zárt védelmeket, nagyon nehezen torunk fel, mert elnyomnak mint szart a védok.

Mythic 2008.03.09. 15:26:50

Wazza és ha félti magát, rendben védje magát, ugorjon el, ne harcoljon a labdáért. Csak akkor ne nézzen olyan sértodotten a bíróra mikor nem torténik semmi. Végulis a védo feladata megakadályozni a támadókat az elobbre jutásban. Angliában biztos nem azt tanítják, hogy cselezzék le a támadókat a védok, híresek a kemény, fizikailag eros védojátékosaikról. Az is biztos, hogy nem arra mennek, hogy torjék el valakinek a lábát, de a sérulés mindig benne van a játékban. Becsúszni pedig nem igazán félnek az angol bekkek. Most ne 3 csapat miatt változzon már meg az egész angol labdarúgás, mert nekik jelenleg van pénzuk rá meg hóbortjuk is a labdazsonglor brazil, portugál, argentin játékosok leigazolása. Tevez érdekes sosem sír, hogy kuzdenie kell, meg Rooney sem, pedig ok még elorébb játszanak.
süti beállítások módosítása