HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.03.08. 23:30 CanTiii19

CR: Nem védett minket a bíró

A Manchester United portugál középpályása, Cristiano Ronaldo a Portsmouth ellen 1-0-ra elveszített FA Kupa találkozó után elárulta, úgy érzi nem kap megfelelő védelmet a játékvezetőktől és aggódik, hogy emiatt a jövőben összeszedhet egy súlyos sérülést. A mostani találkozó során végig faragták Ronaldót és szinte már szemetszúró volt a játékvezető közönbössége a középpályással szemben.

Martin Atkinson kétségkívül akkor követte el a legnagyobb hibát, amikor továbbot intett Distin nyilvánvaló és szabálytalan lökése után, melyet Cristiano Ronaldóval szemben követett el a büntetőterületen belül.

"Ez nagyon frusztráló, a játékvezető hihetetlen volt ma" - mondta Ronaldo a MUTVnek. "Nem akarta megadni a büntetőt és sokszor a zsebében felejtette a sárga lapokat is - néhány döntése után nagyon csalódott voltam." [A teljes cikkért katt ide :: CRonaldo.hu]

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr24371928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maggot 2008.03.09. 00:02:20

Azért valjuk be h van benne igazság, szerintem Distin is kaphatott volna lapot (ha kapott akkor nem szóltam!) meg még Diarra is!

Szabi7 2008.03.09. 08:36:08

Igaza van Roninak...télleg frusztráló érzés,h ha a bíró sem védi meg őt,akkor bármikor egy nagyon csúnya sérülést összeszedhet...és azért az a 11-es..akkorát lökött distin rajta,h majdnem kirepült MAnchesterből is...dehát,ezmár a múlt...egy örömöm van,h a csezski is kiesett..mostmár v a WBA-nak fok szorítani,h Gera nyerjen már egy rangos kupát Angliában is,v Ferencziéknek.. GO MU!!!

sam 2008.03.09. 09:58:12

Amikor rúg egy mesterhármast, persze hogy nem fél a súlyos sérülésektől...Azért van némi igaza, de nem kell hisztizni egy nem megadott büntető (?) után, több olyan eset volt, amikor megkapta a tizit, pedig hozzá se értek.

zazza 2008.03.09. 10:09:56

totál igaza van... pff köcsög bíró! mindegy mostmár, koncentrálni kell a többi kupára

FlacK · http://gtainside.hungames.hu 2008.03.09. 13:23:03

Nem szeretem szídni a Unitedet, de nem a bíróra fognám. Mintha egy csapat balf*szt láttam volna a pályán. Üres kapus helyzeteket kihagytuk. Megérdemeltük, hogy kiestünk...
süti beállítások módosítása