HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.03.07. 16:56 koska

Ferguson előtt nincsenek határok

A Daily Mirror félreértelmezte Sir Alex nemrégiben adott nyilatkozatát; a skót szakvezető még egyáltalán nem tervezi visszavonulását.

"Már többször nyilatkoztam ezügyben, hogy amég az egészségem bírja és élvezem a munkát, addig mindenképp folytatom, de ki tudja mi lesz 2 vagy 3 év múlva? Nem szeretném lesarkosítani a dolgokat. Még akár négy évig is tevékenykedhetek, de akár az is lehet, hogy holnap abba kell hagynom. Lehetetlenség ilyen dolgokban határidőt szabni," - nyilatkozta Ferguson.

Az ügyben a Guardian riporterei felkeresték Ryan Giggs-et is. "Nem láthatok a jövőbe. A mester még mindig éhes a sikerre, és jobban élvezi a játékot is, mint valaha. Nem tudom meddig fogja még folytatni," nyilatkozta a walesi varázsló.

19 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr89370152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mythic 2008.03.07. 17:26:59

Fergie csak szépen maradjon! Én inkább egy picivel az alatta ugykodo emberkétol várom a távozást. Utána szerintem kicsit máshogy alakulna az átigazolás politikánk.

manutd07 2008.03.07. 17:33:12

Én is örülnék ha Quieroz elmenne innen, de erre kicsi az esély. Nagyon nem jó, hogy ennyi portugált/dél amerikait csábítgat ide... lasan nem lesz angol a csapatban :(
Pláne ha ő lesz fergie utódja...

Becksy23 2008.03.07. 18:41:45

Nem értek egyet veletek... Quieroz-nál tudtok jobbat? Mondjatok két nevet! Mourinho-t tartam Fergie mellett nagy edzőnek, de ő kizárt hogy idejöjjön. Talán még Juande Ramos elit edző, de ő se tér el nagyban Quieroz-tól... Idehozta a csapathoz Ronaldo-t, Nani-t, Anderson-t.... Azt hiszem nem kétséges hogy ért a focihoz! Az meg hogy portugál, japán, kambodzsai, sierra leone-i, vagy olasz játékost igazol, ki nem szarja le? Persze legyen 4-5 angol a csapatban, de nem kell feltétlenül 11 angollal felállni. Ha a mostani 5-6-os átlagarány megmarad, az nagyon jó. Általában úgyis az angoljaink védekezésben jók, a latinok viszont támadásban általában sokkal jobbak...

jordan89 2008.03.07. 19:01:26

egyet kell hogy értsek "beksy23"-al.quieroz egy fantasztikus szakember és neki is sokat köszönhetünk tényleg(ronaldo,nani..),de egyébként is látszik h nagy az összhang ferguson és ő közte és ez biztos nem véletlen.ha vki akkor ferguson nagyon jól tudja h kivel érdemes irányítani a csapatot és ezek szerint quieroz nem véletlenül van mellette!!!

sam 2008.03.07. 19:05:01

Nézd meg, mit művelt a realnál...másrészt engem az zavar, h ennyire nem erős a portugál foci, hogy csak onnan igazoljunk, meg a brazil se. Azt aláírom, hogy az angolok nincsenek a topon (mondjuk van egy két tehetség: Ashley Young, Bentley, Agbonlahor, akik támadni is tudnak), de nem tartom jónak, hogy egy nemzetből ennyi játékost igazolunk. Van egy csomó tehetséges francia, holland, német(jobban szerepeltek a vb-n, mint a portugálok), ha nem lenne CQ, akkor arrafelé is nézelődnénk, sztem nem kevésbé sikertelenül. Pl mindenki fikázza az Arsenalt hogy "franciák", de nálunk kb ugyanannyi portugál anyanyelvű van. Lassan ott tartok, hogy nem is muszáj angol, csak ne latin jöjjön...

One United 2008.03.07. 19:14:34

Sztem ha Fergie megbízik benne akkor nem lehet hülye edző...

sam 2008.03.07. 19:29:52

Nem feltétlenül tartom hülyének, csak nem tetszik a felfogása. Ennyi. De a Realnál tényleg csúnyán leszerepelt.

Carlos 2008.03.07. 20:12:33

sztem CQ jó lenne fergi utódja ként de én még muorinho-t is szivesen látnám itt...amit a cselzinél művelt az nem volt semmi...

manutd07 2008.03.07. 20:21:20

Hogy lehet iylet írni h mourinho jó lenne a MU-ba? Mi a focit játszuk, de JM-vel csak szaros egynullákra lennénk képesek amiket a 70.-80. perc között szereznénk bekotort,megpattanós gólokból. A játékunk pedig nézhetetlen lenne

Roo 2008.03.07. 20:51:29

ha Fergie vissza vonul sztem giggs legyen

One United 2008.03.07. 20:59:17

Ez hülyeség már megbocsáss... Morinho egy jó edző de én csak azért nem mondom hogy jöjjön ide fergie után mert a szurkólók ugyse fogadnák el!
ettől függetlenül egy kíváló edző és még elég fiatal is :D

Wazza 2008.03.07. 22:12:41

Nem Queiroz hibája volt,hogy a Real leszerepelt. Elmondom,hogy ősszel toronymagasan vezették a bajnokságot csúcspontszámmal, csak mivel a vezetőség kikötötte,hogy muszáj a "galaktikusoknak" játszani, ezért nem volt elég bő kerete, 14-15 játékossal kellett 3 fronton játszania, jó hogy nem bírták a végére Zidaneék. Mellesleg a Real Madrid Queiroz alatt Európa legszebb fpcoját játszotta, azóta a Real meg sem közelítette azt a szintet,
Ha már bíráljuk Queirozt, ne felejtsük el,hogy neki tulajdonítják a portugál aranygeneráció felfedezését és sztárrá nevelését. (Figo és társai) 2 utánpótlás VBt nyert velük, dolgozott a portugál nagycsapatnál és a Sportingnál is,hogy csak a jelentősebbeket említsem.
Tehát azt kijelenteni,hogy nem jó edző, butaságra vall. Minden edző szereti,ha vannak honfitársai a csapatban, 3 portugál ajkú játékos nem olyan sok. (Az Arsenalnak 7 francia van és 2 angol)

A portugál és a brazil foci nem erős? A Portugálok azért EB 2.ok és VB 4.ek az utolsó 2 világversenyen, a brazilokról ne is beszéljünk. 5-szörös VB győztesről nem lehet így beszélni.
Úgy beszéltek a portugálokról, mintha 10 olyan játékosunk lenne. Azért mert a sajtó irogat,hogy érdeklődünk 10 portugál iránt, az azért van, mert megvettük a 2 legnagyobb Sportingos tehetséget , és most gondolják,hogy csak onnan igazolunk majd. Ezeknek a híreknek a 90%a kamu.Nem kell mindent elhinni!!!

Igazából én azon az állásponton vagyok,hogy meg kell találni az aranyközéputat aa külföldi és a hazai játékosok számát illetően. Ha a kezdőben 5 angol van, az szvsz elég, az európai nagycsapatokban is így van, nem Queiroz hibája ez.

Felesleges azzal foglalkozni még,hogy ki legyen az edző. Majd ha aktuális lesz, lehet vitázni, de úgysem mi döntjük el.

Nem vagyok latin párti, de nem szeretem,ha butaságokat írnak le és lenézik azokat a nemzeteket,amelyek (sajnos) jelenleg előrébb tartanak mint az angol.
Jobban örülnék annak,ha több angol lenne a csapatban, mert ez egy tradícionális klub, de sajos ez most a trend mindenhol.

Mythic 2008.03.07. 22:26:08

A trend kovetok pedig birkák.

sam 2008.03.07. 22:33:58

Gondolj bele, hogy Queiroz csak másodedző, és így is mennyi portugált hozott ide. Ott vannak a Silva ikrek, Possebon, és ha Queiroz nagyobb befolyást szerez, akkor igazol majd még 3-4 portugált. Egyébként leszarom, hogy milyen eredményeket ért el a latin futballal és a portugálokkal, én nem ezt akarom látni. Tőlem aztán nyerthetünk egymás után 4 BL-t, ha tele leszünk portugálokkal, nem leszek boldog. Meg az is idegesít, hogy ha van egy hír, hogy jön egy portugál tehetség, akkor ha az itt hsz-t író többségen múlna, már itt lenne rég mindegyik. Az a latin létszám, ami most van, még belefér, de ha beépítünk 2 védőt (Silva) és egy középpályást (possebon), akkor nagyon sok lesz...már nem lesz elég darálós a csapat a PremierLeague-be.

RedDevil 2008.03.07. 22:41:05

A Silva ikerek és Possebon még nem mostanában fognak az első csapat tagjai lenni, sőt, lehet nem is lesznek. Már többször olvastam a "nagy angolosoktól", hogy szívesen látnák Bentleyt.

Az igaz, hogy angol, de össze sem lehet hasonlítani Nanival, Ronaldóval meg pláne..

RedDevil 2008.03.07. 22:43:04

*A Silva ikrek és Possebon még nem mostanában lesznek az első csapat tagjai...

...ilyenkor már nincs toppon az ember. :))

Mythic 2008.03.07. 22:55:56

Mégis sokan elcserélnénk. Van aki az eredményekért, egy-egy játékosért szeret egy csapatot, van olyan is aki a klub által képviselt értékeket szereti, az eredmények pedig csak bónuszok. Sajnos a mai világban ritka mint a fehér holló az a csapat, amely egyéni, a pénzen és sikereken kívul is képvisel valamit. Véleményem szerint már a Manchester United is ezen a téren egy a sok gazdag csapat kozul. Van még pár név a csapatban, akiket orom a pályán látni a szép idokbol, de a fiatal szurkolóink 80%a oket is kuldené már a fenébe, mivel elmúltak 30!!! évesek, és van helyettuk szuper brazil, portugál meg mit én tudjam milyen fiatal gyerek egy vagyonért. Lassan eljon a 99-es év diadalmenetének 10 éves évfordulója. Latint az a csapat messzirol sem látott, mégis a világ legjobbja volt akkor a csapat. Ennyi ido alatt szerintem nem változhatott annyit a világ, hogy brazilok, portugálok nélkul európai csapat ne lehessen eredményes. Hollandia és Franciaország évente termel olyan srácokat mint Brazília, csak most már a klub nem válogat, vagyis inkább CQ-nek hála az ellentétes oldalról válogat. Angliában igaz nem minden évben jelenik meg egy supercsillag, de ha van is, azért mi nem torjuk ossze magunkat, mert drága. Ja kérem a Sporting meg az MU-ból él, mert annyi pénzt szed le gyakorlatilag semmit az asztalra letevo játékosokért, amiért mások világbajnokokat meg sokszoros gólkirályokat vesznek. De tuti nincs itt semmiféle ismerosi szál.

Dr.Tom 2008.03.08. 06:56:02

Lehet, hogy úgymond olyanokért kér ennyit akik szerinted nem bizonyítottak, de remélem azt már te sem mered kijelenteni h nem érte meg őket leszerződtetni, h nem bizonyítottak a manu-ban. szívüket lelküket kiteszik, tudják mit jelent eben a csapatban játszani és azt is tudják, h ehhez teljesíteni kell. Szerintem mert vettünk 3 db játékost portugáliából 1brazilt és 2 portugált még nem kéne semmien következtetést levonnni. És hiába van a fiataljaink között sapnyol, és 4 brazil, bizton lehet állítani annál is több angol szerepel az ifik között! Szerintem inkább örülni kéne a sportingos vonalnak szerintem mi eddig minden üzleten nyertünk. Meg nem tom franciákat akarsz látni a csapatban, hisz a keretben van 3 is? Vagy Evra talán nem elég francia és nem elég jó. Nem a nacionalitást kéne nézni hanem a csapat egységt. A unied merész játékos politikát folytatott, de körülményesen válogatott és vásárolt, akár zsákba macska is lehetett volna de mára mindenki tudja beváltak, szal nem hiszem h a manu szurkolóknak így szapulni kéne CQ-t!

sam 2008.03.08. 13:01:17

De értsétek már meg, hogy nem csak portugálokat lehet igazolni...akkor már inkább látok afrikaiakat meg hollandokat, franciákat, skandinávokat, mert már tényleg csak Dél-Amerika és Portugália felé tekintünk. Az ifik között meg tényleg több az angol, de nem kapják meg a lehetőséget...a City elleni meccs előtt volt egy csatár a keretben, azt se mertük meghúzni, hogy legalább a kispadra odarakjuk Welbecket. Brandy az ifi klubvébé gólkirálya, mégse kap semmit...
süti beállítások módosítása