HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.02.24. 12:13 CanTiii19

Az Arsenal botlása ösztőnző volt

"Mielőtt kifututtunk volna a gyepre vetettünk egy pillantást a korábbi eredménykre és akkor láttuk, hogy az Arsenal leikszelt a Birmingham ellen. Ez nekünk nagyon jól jött, és plusz motivációt adott az egész mérkőzés folyamán, hogy ha nyerünk akkor már csak 3 pontra leszünk a londoniaktól. És nyertünk" - nyilatkozta Rooney 5-1-es newcastlei győzelem után. Persze az újságírok nem állhaták meg ,hogy remekbe szabott második góljáról ne fagassák ki: "Az nekem is tetszett," - jegyezte meg mosolykásan Wazza, majd eképp folytatta - "a szögleteknél mindig a 16-os sarka körül mászkálok, hát ha egy kivágott laszti épp arra téved. Tegnap ez történt, a többi meg már mindenki ismeri."

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr48352326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Roo 2008.02.24. 12:20:17

Brávo Roo te vagy a legjobb.szép volt a 2. gólja.am jövő héten akár már első is lehet a MU mert a Villa kegyetlen jó!!!

manutd07 2008.02.24. 12:22:13

Hát igen, remélem a villa min. egy ikszre jó lesz, nekünk pedig a fulham ellen a győzelem kötelező, ha nem nyerünk, akkor én... Nemtom mit csinálok de nagyon mérges leszek

MANJUUU 2008.02.24. 13:00:05

Én is, bár a Birmingham pl a jó példa arra, hogy nincs garantált győzelem, mindenkire nagyon kell figyelni...

a Villától meg én nem várnék sokat a helyetekben, akiktől eddig sokat vártunk, mármint, hogy majd megszorongatják őket, azokat mindig könnyedén elvrték...pl az Everton ellen is, én szinte biztos voltam benne, hogy nagyon jók lesznek az Arsenal ellen, hiszen minket is megszorítottak minket az OT-n, erre meg az Arsenalnak odaadták ajándékba a győzelmet...a Manchester City is, aki veretlen volt otthon, hát minimum egy xet vártam tőlük, erre semmit sem nyújtottak ellenük, mikor feljöttek 1-2 re, akkor is látszott, hogy annyira paráznak tőlük, hogy meg sem próbáltak támadni...és erre tessék, a Birmingham, aki kieső helyen van, és senki sem várta volna, kihoz egy xet...

Azt ajánlom, hogy innentől szarjátok le az Arsenalt velem egyetemben, csak arra figyeljünk, hogy NE hullajtsunk mostmár potyába pontokat, ahol kötelező a 3 pont, ott legyen is 3!

Nem kell foglalkozni az Arsenallal, mert jelzem, hogy lesz egy igen komoly időszak a számukra:

Arsenal - Middlesbrough
Chelsea - Arsenal
Bolton - Arsenal
Arsenal - Liverpool
Manchester United - Arsenal
Arsenal - Reading

Ez így egymás után, és könnyen elképzehlető, hogy itt hullani fognak a pontok...szóval ezért hangsúlyozom, hogy mostantól ne az Arsenallal foglalkozzunk, mert arra csak ráfaragunk...arra figyeljünk, hogy mi tökéletesen teljesítsünk, és akkor nem leszünk rászorulva az ő kudarcaikra!

Roo 2008.02.24. 13:33:12

és Reading is akár kibekkelheti egy X-re

csabi 2008.02.24. 16:51:08

huuu de durva meccsek lesznek azoknak a pancseroknak!!!XD

cs_laca 2008.02.24. 19:46:56

csabi: Tiszteld az ellenfelet!
MU nak csak egy a dolga, minden meccset meg kell nyernie.
süti beállítások módosítása