HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.02.21. 12:17 Tommy_

Alain Perrin borzasztóan csalódott Carlos Tevez találata miatt

Alain Perrin, a franciák trénere „hatalmas csalódásként” fogta fel az utolsó percek ezen eseményét, hiszen egészen addig Karim Benzema ötvennegyedik percben szerzett találatával a Lyon vezetett.

„Hatalmas csalódás, hogy engedtük a Manchesternek, hogy az utolsó percekben egyenlítsen – nyilatkozta Perrin a mérkőzés után. – ez azért paradox, mert 0-0-lal több esélyünk lett volna a továbbjutásra, de a dolgok jelenlegi állása szerint a kieséshez közelebb állunk.”

„Láttam, ahogy az idő múlásával fáradnak a játékosaim, de tudtam azt, hogy a Fred, Hatem Ben Arfa és Mathieu Bodmer alkotta trióból akármelyikük képes lehet megszerezni a második gólunkat egy ellentámadásból. Nem volt könnyű dolga Karim Benzemának sem, azonban ennek ellenére remekül játszott.”

Sir Alex Ferguson üdvözölte Carlost Tevezt a hajrában szerzett egyenlítőgólja miatt, hiszen a csatár a nyolcvanhetedik percben szerzett találatával megmentette a Manchester Unitedet a vereségtől. A skót menedzser „életbevágóan fontosnak” nevezte azt a momentumot.

„Ez a mérkőzés nagyon emlékeztet engem a három évvel ezelőtti összecsapásra – mondta Ferguson a meccs utáni sajtótájékoztatón utalva arra, hogy a két csapata a 2004/05-ös kiírásban, a csoportkörben 2-2-es döntetlent játszott. – A Lyon nagyszerű gólt szerzett, amellyel sok energiát szerzett, és emellett kiválóan védekezett.”

„Szinte a semmiből kaptunk gólt, amely megmutatta, hogy Benzema mire képes. Az egy nagyszerű megoldás volt a részéről. Sok választási lehetőségem volt, ami a kispadot illeti, és úgy gondolom, hogy Nani és Carlos Tevez pályára küldése feljavította a játékunkat. Tevez gólja életbevágóan fontos volt, így jó esélyünk van a továbbjutásra.” { NSO }

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr48348337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mythic 2008.02.21. 12:31:46

Mázlink volt! Remélem az Old Traffordon már a tudásunkkal vívjuk ki a gyozelmet! Hajrá fiúk!

amatoer4 2008.02.21. 13:02:09

A gól valóban mázlis - mondjuk az övéké is -, de helyzeteink is voltak, úgyhogy rászolgáltunk.

cccp23 2008.02.21. 13:03:39

Ez az eredmény nem rossz, de a mutatott játéktól eléggé elszomorodtam. Igaza volt a franciáknak, hgoy a védelmünk sebezhető, méghozzá leginkább Brown miatt. És erre rá is mentek rendesen, igyekeztek mindig a bal oldalukon támadni. Evrától láthatóan jobban féltek. Néha a védelmünk egyszerűen össze-vissza rohangászott, mint valami amatőrök. A franciák olyan szépen tudatosan széthuzták a védelmünket, hogy öröm volt nézni. Vagyis nekem nem volt az, de egy Lyon drukkernek biztos. :( :( :( :(

Wazza 2008.02.21. 13:43:56

Ismét egy borzasztóan fontos Tevez gól. Hiába volt kicsit szerencsés, nem érdemeltünk volna vereséget. Minden mutatóban jobbak voltunk, többet lőttünk kapura,több szögletünk volt és többet birtokoltuk a labdát. Hanyagolni kellene ezeket a felívelgetéseket, mert semmi haszna, Rooney nem tudja lefejelni a labdákat, a földön kellene jobban eröltetni a játékot.Tele vagyunk technikás, labdabiztos játékosokkal és Rio állandóan átíveli a közpépályát, többet kellene elkérni középen a labdát.
Brown oldala az előzetes várakozásokhoz mérten nagyon sebezhető volt, nagyon remélem, hogy Gary visszatér mostmár, mert egy Barca(Ronaldinho),Real(Robinho) ellen ez kevés lesz.
Kedvező eredmény született, bizakodva várhatjuk a visszavágót.
süti beállítások módosítása