HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.02.15. 12:06 koska

Welbeck betalált, Possebon debütált

WelbeckFA Premier Reserve League
Victoria Stadium, Február 14

MANCHESTER UNITED 1
Welbeck (89)

BLACKBURN ROVERS 2
Judge (10), Clarke (71)

United: Zieler; Gray, Pique (Simpson 46), Cathcart, Eckersley; Cleverley, Hewson, Possebon, S Evans; Welbeck, Eagles (Dong 46 (Barnes, 76)).

Túl van első manchesteri mérkőzésén a 19 éves Rodrigo Possebon. Sajnos a brazil srác vereséggel debütált, de jó hír a csapat szimpatizánsai számára, hogy Danny Welbeck szerezte a United gólját. A jegyzőkönyvet böngészve kisebb érdekesség, hogy a csereként beálló Dong Fangzhuot lecserélték: a kínai támadó ugyanis térdsérülést szenvedett. Az összecsapást követően Paddy Crerand méltatta Possebont: "Nagyon sokat várok a sráctól, ugyanis már ma este fantasztikusan szerepelt. Kétlábas, és sosem veszíti el higgadtságát. Akárcsak Paul Scholes, Rodrigo is remekül látja át a szituációkat, és mindig okosan passzol társaihoz."

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr62340262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zazza 2008.02.15. 13:00:21

Kár, hogy kikaptunk, úgylátszik az egész United hullámvölgyben van, de sebaj legaláb welbeck gólt lőtt
süti beállítások módosítása