HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.02.14. 00:45 koska

Manucho jövőképe

Goncalves





















"Minnél előbb szeretnék megismerkedni az új társaimmal és az edzői stábbal, hogy a beilleszkedésemet követően legjobb formámat nyújthassam. Az edzőnk, Jose Peseiro beszél portugálul, ez pedig nagy segítség számomra," -kezdte mondandóját a 24 éves támadó, akit ezután a nemrégiben lezajlott afrikai tornáról faggattak. " Az Afrikai Nemzetek Kupáján úgy teljesítettem ahogy vártam - minden találkozón gólt szereztem. A csapattársaim rendkívül jó labdákat adtak, így köszönettel tartozok nekik."

Ferguson mester az angolai fenegyerek mutatott játéka alapján egyre inkább szeretné megszerezni a munkavállalási okiratokat, hogy a támadó a nyáron már Manchesterbe tehesse át székhelyét. A játékos pedig érthető módon nagyon örül Sir Alex dícséreteinek.

"Nagy öröm számomra egy olyan tapasztalt embertől dícséretet kapni, mint Sir Alex Ferguson. Ha a dolgok jól alakulnak a legjobb formámmal szállok majd harcba hogy annyi gólt lőjjek amennyit csak tudok, és senkinek se okozzak csalódást," - mondta a Sky Sports riportereinek a Görögországban légioskodó támadó.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr4338523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

one united88 2008.02.14. 11:28:17

hát nagyon remélem hogy meglesz hamar az a munkavállalási, mert egy ilyen kaliberű játékos jól jönne a csapatba
bár azért arra kíváncsi leszek hogy a PLben mennyire lesz képes, mert azért az picit más világ mint ahol eddig játszott

Laci 24 2008.02.14. 12:57:05

Jó felépítésű, magas, jól fejel, 4 meccs 4 gól az Afrikai Nemzetek kupáján. Az adottságai megvannak a többi már rajta áll.

Gege 2008.02.14. 18:30:20

A Panathinaikosznál nyújtott teljesítménye nagyon soakt fog számítani SAF-nak...Abból megfogja tudni h mennyire számítson Manuchora!Szerintem megvannak az adottságai arra,hogy nagy karriert fusson be itt,Manchesterben!
süti beállítások módosítása