HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.02.03. 00:45 CanTiii19

Rio: Jenas kezelt!

A United tegnap 1-1-es döntetlent ért el a Spurs otthonában. De sokan úgy vélik, hogy Berbatov gólja elött, csapattársa a kezével jutatta tovább a játékszert. Ezen a véleményen van a Vörös Ördögök angol válogatott védő is, aki egyszerűen nem érti a partjelzőt, hogy nem láthatta Jermain Jenas kezezést a hazaiak vezető gólja előtt. Ferdinand elmondta, hogy ő az esett közelében tartozkodott és tisztán látta a szabálytalanságot: "Ott álltam Jenas mögött és láttam amikor a földön fekve bele kapott a labdába. A partjelzőnek is tiszta rálátása lehetett az eseményekre szerintem, ezért is nem értem, hogy miért nem szólt a jatékvezetőnek. De erre valószínű már sosem derül fény."

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr32322769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wazza 2008.02.03. 00:53:14

Tisztán látszik a visszajátszásoknál, hogy kezelt. Tudom gyengén játszottunk, de akkor is, egy ilyen esetet ki kellen szúrnia a partjelzőnek.

zazza 2008.02.03. 11:42:29

:((( ettől függetlenül megérdemeltem nem nyertünk, nem játszottunk jól, csak a 35.perc után léptük túl a félpályát szinte...el kellett volna bikázni mielőtt odaér a labda azt kész..
süti beállítások módosítása