HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.02.03. 00:55 CanTiii19

Játékos értékelés

A ManchesterEveningNews a szokásoknak megfelelően a Tottenham Hotspur elleni 1-1-es mérkőzés után is értékelte a United játékosainak teljesítményét. Íme az "érdemjegyek":

Kezdő tizenegy:
Van der Sar: 6
Brown: 6; Ferdinand: 7; Vidic: 7; Evra: 5
Ronaldo: 5; Hargreaves: 7;  Scholes: 5; Giggs: 5
Tevez: 5; Rooney: 7

Cserék:
Carrick: 6; Anderson: 5; Nani: 5
Ti egyet értetek a MEN szakértőivel?

15 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr41322777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

One United 2008.02.03. 07:39:52

Mik ezek a 5-6-7?? 4-nél nem volt jobb egyik se szar volt az egész csapat örüljönk, hogy nem kaptak zakót. Amugy a bajnokság ezzel még nem dölt el ,mert szerintem a nagy csapatok elleni meccsek fognak dönteni ha azokat nem hozzuk akkor vége. :(:( De mivel csak a Chealse-hez kell el utazni a többit otthon játszuk igy remélem felszivják magukat

gozso 2008.02.03. 10:22:33

Tevez 5ös??ne szórakozzunk már, a meccs embere volt szerintem, függetlenül a góltól. Ronaldo is jobb volt mint 5, a többi teljesen korrekt sajnos...

Treko 2008.02.03. 10:40:09

Rooney mitől 7-es? Tevez nálam 6-os. Tudja valaki miért cserélték le Hargreavest? Scholes és Giggs marha gyenge volt.

dejavubazz 2008.02.03. 10:41:39

A szamokrol pusztan altalanossagban: a postbelieknel joreszt eggyel kevesebbet adnek, de inkabb csak a duh miatt, szerintem nagyjabol rendben vannak.

A meccsrol:

Egy szavunk se lehetett volna, ha kikapunk.
Egyreszt a Spurs jobb annal, mint amit a tabella mutat, masreszt a United villanasoktol eltekintve vegig indiszponaltan jatszott. Brown mostanaban ujra hozza a tavaly szezonbeli formajat, de Evra is szar volt, Giggs meg... kedveljem barmennyire is, otlettelennek es fasultnak tunt. Nani energikusabb volt a walesinel, de onzozott (ez talan ertheto/varhato, fiatal meg, erosen stresszes legkorben csereltek be, na meg a vereben van, anno Ronaldo is ilyen volt, remelem idovel Nani is kinovi).
Ronaldo nem loheti a vegtelensegig sorozatban a golokat, Rooneynak viszont nem lenne szabad ilyen szeriajanak lennie (a folytonos rinyalasa egyre duhitobb, a muesesert pedig en kerek elnezest *szegyenben elsullyedos pirulos smiley*; igaz, serult is volt, de nezzuk a tenyeket: Roo nincs az elso 15-ben a gollovo listan - a 6 darab PL gol eseteben egy 5-os skalan egy joindulatu! 2/3-ra ertekelheto teljesitmeny). Owen gol elotti "tevekenyseget" nem tudom minositeni, neten neztem a meccset (szar minosegben), de Carrick szerintem hasznosabb volt nala.

Leginkabb Evra szar teljesitmenyet fajlalom, Karlitosznak meg kezet csokolhatunk a pontmentesert.

A biro se volt 100-as, de tegyuk a szivunkre a kezunket, tevedett a fazon oda-vissza, teszem azt egy szavunk nem lehetett volna, ha Nanit kiszorja.

Inkabb szeretem a focit, mint ertek hozza, mindenesetre ket dolog fogalmazodott meg bennem.
Eddig turelmesen/optimistan azon a velemenyen voltam, hogy:
1.) Giggs kezdjen, Nani pedig jojjon az utolso 20-30 percre, de SAF helyeben ezentul Nanit jelolnem a kezdobe, Giggs inkabb csak a BL-ben kezdjen.
2.) megoldjuk a szezont csatar es jobbhatved igazolasa nelkul, de mar hajlok arra, legalabb Brown helyere (Garynek szerintem mar annyi) kellett volna igazolni egy normalis jobbhatvedet.

RedDevil 2008.02.03. 10:53:12

Rooney miért lett szélső középpályás?! Szvsz ott még annyit sem csinál, mint elől...Huttont meg le kellett volna igazolni, fényévekkel jobb mint Brown, bár nem is biztos, hogy össze lehet hasonlítani a kettőt..

MANJUU 2008.02.03. 11:38:09



Az egyik legnagyobb probléma, hogy Aaron Lennon úgy húzott el a mi Evránk mellett, ahogyan csak akart. Én speciel nagyon örültem, hogy Evra a kezdő hátvédünk immár, mert agresszív, gyors és jóval támadóbb szellemű mint amilyen Heinze volt.
De Lennon úgy forgatta meg, ahogyan azt kell, ennek már az Old Traffordon is voltak jelei,(mmint az FA kupában) és ott is kaptunk belőle egy gólt. Most is kaptunk, és most a szerencse nem mellénk állt, és nem volt se korai egyenlítés, se Ronaldo dupla.

Rooney formája kiábrándító, mert egy olyan csatárról van szó, amilyet az ember szíve szerint összerakna magának: Gyors, hihetetlenül erős, masszív, nincs számára elveszett labda, kiismerhetetlen, hatalmas játékinteligenciája van...és mindemellett még csak nemrég múlt 21. Bár én személy szerint örülök neki, hogy Ronaldo így ontja a gólokat, ennek csak habnak kéne lennie a tortán, emellett Rooneynak is be kéne pofozni párat minden második-harmadik meccsén.

Egyetértek azzal is, hogy Giggs helyett már Nanit kellene játszatni. Persze nyilvánvalóan nagy teher lenne a számára, hogyha egyik pillanatról a másikra bekerülne az évtizedek óta stabil kezdő Giggs helyére, de én egyszerűen már nem látom Giggsben azt, amitől Ő Giggs.
És az a Giggs, akit mindenki ismer.
Persze fantasztikus képességekkel megáldott játékos, aki minden csapatnak csak a hasznára lehet, de teljesen megül a mezőnyben.

Nani pedig fiatal, gyors, naés ne feledjük, hogy 2, esetleg 3 ponttal is kevesebbek lehetnénk, hogyha pl az idény negyedik meccsén, a Spurs ellen nem gondol egyet Nani és nem bombáz 35-ről a felsőbe!

Rutin ide, tudás oda, Giggsre már nem igaz az a jelző, hogy képes egyedül eldönteni meccseket - ha kell. (a legjobb persze ha erre nincs is szükség)

Annak idején Ő volt a Manchester Ronaldója, az idei szezonban már alig-alig lehet látni valamit ebből az oldalából. Persze megvannak a maga nagy villanásai, pl a Dinamo Kiev ellen újra fiatalkori önmagát idézte, de laikus szemmel is tapasztalható, hogy mikor bejön a helyére Nani akkor teljesen felpörgeti a baloldal játékát és sokkal hatékonyabban folyik a szélen történő támadás.

Továbbá nemértem miért nem látunk a szemünktől, és vesszük észre, hogy mi folyik a középpályán. Anderson hétről hétre zseniálisan játszik, pl könnyedén képes levenni a középpályáról olyan játékosokat mint Gerrard, és a gyorsaságával pedig felforgatja az ellenfél középpályás és védősorait. Személy szerint azt mondom, hogy a legerősebb felállás a középpályán az Anderson - Hargreaves.

A védelem szerintem úgyahogy rendben van, Garrynek már annyi én azt gondolom, öreg már, és ennyi kihagyást követően egyszerűen nem lehet visszatérni a pályára. Brown eleinte jól funkcionált jobbhátvédként, de egyrejobban beszürkül ő is.

A támadósorról még annyit, hogy Tevez zseniálisan játszik, és Rooneyyal ketten úgyis összehozzák a gólszerzést...

zazza 2008.02.03. 11:43:31

Hargreaves volt a legjobb sztem, meg persze Tevez a gólja miatt

Treko 2008.02.03. 12:16:55

Nálam is Anderson-Hargreaves kettős kezdene. Bár lehet hogy néha kipróbálnám előrébb is, elvégre igazából ő támadó felfogású játékos. A Portóban olyan cseleket csinált, hogy a szám tátva maradt, a youtube tele volt vele. Ezeket itt nem látom még tőle, igaz harcos és hasznos. Csak a gól hiányzik tőle. Ja és egy privát közlés: tegnap megrendeltem az eredeti Tevez mezem!:-)

gozso 2008.02.03. 12:28:47

sztem a city ellen így kéne felállni:

---------------VDS---------------
Brown-----Rio-----Vidic------Evra
-----------Hargreaves------------
-------Scholes-----Anderson------
C.Roni-----------------------Nani
------------Tevez----------------

Csereként pedig Carrick Sholesy helyett, mert ezen a meccsen fontos lesz a rutin(Scholes).

RedDevil 2008.02.03. 12:58:34

Giggs lesz elől Tevezzel, Nani pedig a bal szélen. Ezt a Cityt gólokkal kell verni.

kiskacsa 2008.02.03. 14:31:37

nálam Rooney kapott volna 5-öst Tevez meg 6-ost...:(

sam 2008.02.03. 14:40:29

Giggsnek köszönhetünk idén minumum annyit mint Naninak, ha jól tudom már hónap játékosa is volt. Scholes még belelendül, Rooney is visszatér a régi "gólvágásba" és egyből nem lesz ilyen depressziós a hangulat :D

Márkó 2008.02.03. 16:22:49

Tevez és Ronaldo volt jóh de Rooney se volt rosz szokásosan a két középső védőnk jóh volt de Evrát én gyengének éreztem:S Brown meg szokás szerint szar volt...

... 2008.02.03. 21:08:43

na. hátul többnyire rendben vannak sztem az osztályzatok... rooney is megérdemli a 7est, de nem a játéka, hanem szokásos hozzáállása miatt (pl. ha elvesztettük a labdát sprintelt hátra és nemegyszer visszaszerezte)... Teveznek egyel jobbat adnék, de csak mert végigküdötte a meccset, és lőtt egy gólt a legvégén :) Ronaldonál nem értem az 5öst, nem votl sokat játékban, de amikor labdába ért, sarkalt, letette fejjel, mellel, jól passzolt stb. legalább 6.. Scholesról mindent elmond egy 5ös, egyszerűen borzalmasan jáccott: a labdái mind pontatlanok voltak, de meg kell értenünk, eddig sérült volt :S Giggs sem a megszokott volt már, bár a szezonban nem elsőre mondhatjuk ezt sajnos:( az egész csapat viszont nagyon csalódást keltő volt, de végighajtották a meccset, és meg lett az eredménye..

Gege 2008.02.03. 22:41:43

Szerintem nevetséges az értékelés...Scholes rosszul játszott,Anderson pedig remek volt,szitne az egyetlen helyzet a gólon kivül tőle származott!Jók voltak a keresztlabdái és alig hibázott...Anderson legalább kapjon 6-öst,de akár még a 7-es is belefér!Nani is jobbvolt szerintem az ötösnél!
süti beállítások módosítása