HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.02.01. 17:10 CanTiii19

Wenger vallomása

Az Arsenal francia menedzsere, Arsene Wenger a minap meglepő nyilatkozatott tett a BBC Sport riporterének, Jonathan Legardnek.
A remek szakember bevallotta, hogy tettek egy kósza kísérletett Cristiano Ronaldo leigazolására, mielőtt ő a rivális Manchester United csapatát választotta volna 2003 agusztusában.


Az Ágyusok menedzsere elmondta többek között azért nem jöhetett létre a transzfer, mert a Vörös Ördögök már akkor is kiváló kapcsolatott ápoltak a Sportinggal.

"Ez még 2003 előtt történt, de ezt őmaga is megerősítheti neked[ a riporternek]" - mondotta a londoniak mestere. "A Manchester United és a Sporting Lisszabon közt akkor jött létre ez a megállapodás, mikor a portugáloktól Manchesterbe került Carlos Queiroz, mint segédedző."

Az Ágyusokat bajnoki címig vezető Wenger a továbbiakban nem volt hajlandó a riporter kérdéseire válaszolni Cristianoval kapcsolatban: "Nem akarok további pletykákra, spekulációkra okot adni. Egy nap majd még mesélek az ügyről, és meg fognak lepődni.. Addig kérdezzék meg őt." - zárta mondandóját Wenger.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr95321175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Márkó 2008.02.01. 20:11:13

huuu:S még jóh hogy már itt volt Carlos:D Fabregas meg Ronaldo egy csapatba fájdalmas lett volna számunkra:S meg akk Nani meg Anderson se ide igazolt volna:S

zazza 2008.02.01. 21:08:03

hát azért az már úgy sok lenne :P holnap remélem botlik az Arsenal GO CITY!!

csabi 2008.02.01. 22:24:34

háát egy kicsit GO CITY, de nekünk se lesz könnyű ám!!

koska · http://www.united.blog.hu 2008.02.01. 23:52:53

I don't want to create any story that isn't needed," the Frenchman told BBC football correspondent Jonathan Legard.

"One day I will tell you more about that story and you will be surprised. You will have to ask him how close it was."
süti beállítások módosítása