HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.01.28. 15:10 CanTiii19

Fontos a kupa győzelem

"Eddig tökéletes számomra ez a szezon és szeretném, ha továbbra is így folytatódna, de a legfontosabb, hogy az egész csapat remekül teljesít! A Premier Leageuben az élen állunk és még az FA Kupára is van sanszunk" - nyilatkozta Ronaldo

 "A szurkolók körében nagy respektje van ennek a trófeának, ezért nagyon fontos számunkra a jó FA Kupa szereplés, ami természetesen a kupa megnyerését takarja. Úgy gondolom, hogy idén el is tudjuk érni a célunkat."

Cristiano a tegnapi duplájának köszönhetően ismét közelebb került a legendás George Best rekordjához. A luzítán csillag azonban elmondta, hogy a csapattársai segítsége és remek játéka nélkül ő se lenne képes ily gyakorta bevenni a Vörös Ördögök ellenfeleinek hálóját.

"Fantasztikus, hogy ilyen közel járok ehhez a rekordhoz, de a társaim és a barátaim nélkül ez nem sikerülhetett volna, hiszen ők nagyon sokat segítenek nekem ebben az évadban. Így köszönettel tartozom nekik" - nyilatkozott a Vörös Ördögök hetese.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr42314849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskacsa 2008.01.28. 15:15:21

legalább Geráék verhető ellenfelet kaptak...(Coventry)vagy mégsem(liga kupa):)

cccp23 2008.01.28. 15:40:41

Geráékat is majd elintézi Mifsud!!! :D
süti beállítások módosítása