HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.01.24. 14:31 koska

Welbeck fényes jövő előtt áll

WelbeckA klub korábbi legendája, a jelenleg a MUTV-nél szakértőként tevékenykedő Arthur Albiston a Vörös Ördögök fiatal támadóját, Daniel Welbecket dícsérte, miután az ifjú srác 25 percnyi játéklehetőséget kapott a United szaúd-arábiai találkozóján.

Igaz Welbeck az utolsó pillanatokban elhibázott egy tizenegyest, de a tartalékmérkőzéseken és az akadémián mutatott játékával felkeltette már Albiston figyelmét is.


"Dannynek megvan a képessége, hogy bármely védőt átjátsza. Elsőre úgy tűnhet, hogy lassú a mozgása, de higgyék el nekem; ő egy gyors játékos."

"A magas játékosok kapcsán gyakran felmerül, hogy az illető bizonáyra ügyetlenül bánik a labdával. De Danny igazán jó barátságban van a jétékszerrel, és emellett magabiztos is. Bármelyik védőt bármelyik lábával kicselezi, és a hozzáállása is dícséretes, mert ha el is veszíti a labdát, rögtön utánaered az ellenfélnek, hogy visszaszerezze a lasztit."

"A Unitednek Rooney és Tevez személyében már van két alacsonyabb csatára, és a jövőben Welbeck is sok opciós lehetőséget biztosít majd."

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr35310034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wazza 2008.01.24. 16:01:37

Remélem hamarosan bemutatkozik bajnoki meccsen is, óriási tehetség!!! Go Danny!!

Surfin · http://surfin.blog.hu 2008.01.24. 16:55:36

Aztán talán majd megint két csokicsatárunk lesz.
süti beállítások módosítása