HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.01.24. 14:55 koska

Fergie sajnálja Benitezt

 Sir AlexSir Alex Ferguson szerint a Liverpool amerikai tulajdonosai aláássák Rafael Benitez munkáját. A kiváló skót szakember azok után adott hangot véleményének, hogy kiderült, a liverpooli klubot birtokló Tom Hicks és George Gillett novemberben felajánlotta spanyol kollégája posztját Jürgen Klinsmann-nak, a német válogatott korábbi szövetségi kapitányának.

"Ez az eset az üzleti élet árnyoldalait mutatta meg. Nagyon szomorú, hiszen egy csapattulajdonosnak az a dolga, hogy hagyja az edzőt dolgozni" - mondta Ferguson.

A bajnokságban 14 ponttal az éllovas Manchester United mögött álló Liverpoolnál feszült a helyzet az utóbbi időben, ugyanis az amerikai tulajdonosoknak kifejezetten rossz a viszonya mind a klubvezetőkkel, mind a szurkolókkal. - MTI

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr74310058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskacsa 2008.01.24. 15:01:54

Most olvastam hogy a Man City 9m fontot ajánl Luis Fabiano-ért...sztem nekünk is megérne annyit...SŐT

Wazza 2008.01.24. 16:11:51

Fabiano azt nyilatkozta, hogy szívesen igazolna Angliába, de sztem nálunk nem jöhet szóba. Rooney Tevez stabil kezdő, Saha(ha egészséges)topcsatár, Manucho(ANK után,ha megkapja a munkavállalásit)elég meggyőző volt tegnap és ott van Welbeck is, akit lassan be fog építeni Fegie,ebben biztos vagyok.
Nem lesz csatár igazolás, ha mégis csak is nyáron, de inkább Huntelaar Benzema v Berbatov jöhet szóba.

EricCartman 2008.01.24. 16:32:40

na és Brandy-ről se feletkezzünk meg:P meg Cambell...
süti beállítások módosítása