HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.03.30. 22:13 koska

Rooney-é lesz a legdrágább esküvő

Wazza minden idők legdrágább celeb-esküvőjén fogja nőül venni a csaját: 3 millió fontot - közel 1 milliárd forintot - költenek majd a négynapos, dél-franciaországi ceremóniára.

A Manchester United sztárfocistája, aki megjelenésében valószínűleg nem, költekezési szokásaiban azonban még utolérheti nagy elődjét, David Beckhamet, idén nyárra tervezi az esküvőjét. Barátnője, Coleen McLoughglin is tehetségesen hozza Victoria Beckham formájá: négynapos franciaországi hepajt álmodott maguknak, melynek költsége várhatóan a hárommillió fontot – kis híján egymilliárd forintot - közelíti.

Ha már utaznak, legyen miért

Mindezt az összeget aránylag szűkkörű, mindössze 60 családtagot és nagyon kevés számú barátot számláló násznépre fogják költeni, akiket magánrepülővel fuvaroznak majd június 10-én a Cote D’Azurön megejtendő eseményre - értesült a részletekről a The Sun. A döntés, miszerint Olasz- vagy Franciaország lehetne-e a méltóbb helyszín, a lap szerint hónapokig okozott álmatlan éjszakákat Rooney menyasszonyának. A pontos helyszín egyelőre még szigorúan titkos, már csak azért is, mert a pár már jóelőre eladta az esküvői fotókat, ezért nem szeretnék, ha a lesbenálló paparazzók megelőznék a hivatalos képek megjelenését. A menyasszony a New York-i Marchesa divatház 100 ezer fontos, elefántcsontszínű ruhájában mondja majd ki az igent, állítólag az elmúlt hetekben a ruhapróbák miatt mást se csinált, csak ingázott Anglia és New York között.
A négy nap programja egyelőre még vázlatos, a Sun információi szerint egy estéllyel nyitják üdvözlik majd a násznépet, melyen a vendégeknek fekete vagy fehér színösszeállításban kell megjelenniük. A meghívottaknak ezután se lesz rossz, a jólét netovábbjaként minden nap pezsgős villásreggelivel indíthatják a napot, és mindenféle csodás programra számíthatnak majd, mert a focista és csaja gyakran járnak errefelé üdülni, így jól ismerik a környéket. A lap szerint négy napra elnyújtani az eseményt Coleen ötlete volt, mivelhogy „ha már a vendégeknek utazniuk kell, akkor legyen miért".

Jó pénzért a nászéjszakát is?

A laphoz közelálló forrást idézve a People magazin azt írja: „Ez őrületes összeg, de óriási példányszám-növekedést várnak Wayne-től és Coleentől. Minden eddigi celeb-esküvői megállapodást leköröztek ezzel, még Beckhaméket is állva hagyták”. A nagy előd, David és Victoria Beckham – akikhez a Rooney-páros újgazdag tempóját hasonlítani szokták – 1999-es esküvőjét egymillió fontért vette meg az OK! magazin. (forrás: velvet.hu)

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr29403821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maggot 2008.03.30. 22:18:08

No Comment!:D
De remélem annál boldogabb lesz a mennyegző h tudatába van annak h Bajnok :)

gozso 2008.03.31. 00:44:18

ezek nem normális pénzek b..zdmeg, el sem tudnám költeni. de a csajszit azt nagyon megb..sznám, h lehet vkinek ilyen csúnya férje:D de nem azért szeretjük...

Zoli 2008.03.31. 01:32:55

Hja aztán meg két év múlva elválnak, mert Coleen réjön, hogy a pénz nem boldogít xD

cccp23 2008.03.31. 02:01:36

Viszont Rooney legalább 90 percig bírja az ágyban, és még ha a hosszabbítást is rászámoljuk... Persze nagy sprintekkel.. . :D:D:D:D:D:D:D

petilak777 2008.03.31. 08:16:29

Csak nehogy ennek a frigynek is az legyen a vége, mint Becksnél, hogy a nő kezdi el hordani a nadrágot, és majd kitalálja, hogy mondjuk Milánóban akar éldegélni pár évet.... mint tudjuk semmi sem lehetetlen, és az hogy valaki azt mondja, hogy világ életében itt akart, és itt akar játszani, az még nem jelent semmit...

Wazza 2008.03.31. 09:00:49

Ha már nincs EB, valamivel el kell tölteni az időt:)
Amúgy Coleen és Roo gyerekkoruk óta szerelmesek, szval nem a pénz miatt vannak együtt!! Amúgy kizárt, hogy Roo akkora divatdiktátor lesz mint Becks:D

Kovinho 2008.03.31. 17:18:25

petilak: Remélem több esze lesz Rooney-nak, és nem lesz papucs! :)
süti beállítások módosítása