HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.02.29. 20:22 Tommy_

Ferguson:a Chelsea még jelenthet veszélyt!

A Manchester United menedzsere szerint csapatának nem kizárólag az Arsenalra kell odafigyelni, a Chelsea-nek is ugyanolyan jó esélye van a bajnoki címre.
 
A Chelsea hátránya jelenleg kilenc pont az éllovas Arsenallal szemben a Premiershipben, ám a különbség csalóka, a londoniak még versenyben vannak a bajnoki címért. Avram Grant együttese egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint riválisai, ráadásul mind az Arsenalt, mind a Manchester Unitedet hazai pályán fogadja.

Sir Alex Fergusont, a Vörös Ördögök menedzserét kicsit aggasztja is a másik londoni alakulat közelsége, ezért kijelentette: "a Chelsea-re nagyon oda kell figyelni a bajnokság hátralevő részében."

"A Chelsea hátránya könnyedén ledolgozható a bajnokság hátralevő részében. A tény, hogy mind bennünket, mind az Arsenalt hazai pályán fogadják, azt jelenti, hogy nagyon nagy esélyük van a bajnoki címre. Ugyanakkor szerintem a Chelsea jobban örülne a Bajnokok Ligája-győzelemnek, mint a bajnoki címnek, Roman Abramovics már évek óta szeretné elhódítani a legrangosabb európai trófeát" - nyilatkozta Sir Alex mester.


2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr14359921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EricCartman 2008.02.29. 20:24:44

hát most nem azért de a csapatok jelenlegi formáját nézve esélyük nincs a BL-re. remélem soha az életben nem is nyernek bajnokok ligáját. ilyen zsoldos csürhe kezébe ne kerüljön már a trófea... A PL-ben télleg esélyesek még sajnos:S

Wazza 2008.02.29. 20:28:01

Hiába játszanak undorítóan, hiába gyenge az edzőjük, nem szabad elfelejteni, hogy a keretük még mindig az egyik legerősebb, és ha behúzzák az elmaradt meccsüket, akkor 3 pontra vannak tőlünk. Nagy előny, hogy az első kettővel otthon játszanak, nincs mese: 3 esélyes még a bajnokság!!
süti beállítások módosítása