HTML

United Blog

1956 február 6. emlékére
Man United hírek röviden.
ManUtdFanatics.com info itt.

Friss topikok

2008.03.03. 17:33 Tazo

Fergie ígéretet tett Scholesnak

Sir Alex Ferguson ígéretet tett Paul Scholesnak arra az esetre, ha a csapat bejutna a Bajnokok Ligája döntőjébe. A skót szakvezető megígérte játékosának, hogy játszani fog a fináléban, méghozzá azért, mert Scholesy az 1999-es BL-döntőn eltiltása miatt nem léphetett pályára a Bayern München ellen.

"Sosem voltam egy szentimentális típus a futballban, de ha sikerül bejutnunk a döntőbe, biztosíthatom Pault, hogy meg fogja kapni a lehetőséget, mert megérdemli. Igaz nem panaszkodott, amikor 1999-ben hiányzott, de biztos vagyok benn, hogy bántotta a dolog, ahogyan Roy Keanet is."

14 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://united.blog.hu/api/trackback/id/tr83363736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anderson oliveira 2008.03.03. 17:47:25

Hát SCHOLES abszolut megerdemli hogy ott legyen a döntöbe.Most már feljavult a játéka az utolso fordulokban.Nyugodtan ki lehet mondani a fulham ellen mecs embere volt.

Wazza 2008.03.03. 18:23:18

Alap, hogy kezdő lesz Moszkvában!!!
Csak jussunk el addig....

Maggot 2008.03.03. 19:05:04

Ha bejutnánk a döntőbe akkor Scholes,Giggs,Neville kötelező kezdenie!!! Ezt a tiszteletet megkell adni nekik!

MANJUUU 2008.03.03. 19:29:40

Ne legyetek már ennyire hülyék...a foci nem erről szól, minnyájan tiszteljük az öregeket a csapatban, a mi, és az egész világ mélységes tisztelete az övék, de a futball még mindig a győzelemről szól, és nem a tiszteletnyilvánításról. Anderson és Hargo, Carrickel az oldalukon egyszerűen többet tudnak tenni a csapatért mint Scholesey...óriási tiszteletnyilvánítás lenne, ha kezdhetnének, de szerintem ők is jobban örölnének, ha egy győztes finálét játszhatnának csereként, mintsem egy veszteset kezdőként...

Kovinho 2008.03.03. 19:41:47

Azért nem hinném, hogy egy bombaformában lévő Scholes olyan szar legyen, ha pedig bejutnánk a döntőbe, mondjuk egy Milan ellen, akkor szinte alap kéne, hogy legyen 1-2 öreg, mert a Milan kezdőjében Patuuuuu-n és Kakán kívül nincs 30 év alatti, vagy csak elvétve 1-2.

Wazza 2008.03.03. 20:00:36

Scholes ha formában van, akkor nem sok jobb irányító van nála a világon még így 33 évesen is. A gyorsasága megkopott,de az esze, a látása, a technikája semmit sem változott.
Azért mert a sérülés után még nem volt formában nem kell leírni. A Fulham ellen már közelített a tavalyi formájához, még 1-2 meccs és ismét a toppon lesz!!!

Nameless 2008.03.03. 20:00:58

MANJUUU,abbaj igazad van, hogy "Anderson és Hargo, Carrickel az oldalukon egyszerűen többet tudnak tenni a csapatért mint Scholesey", de azért az nem túl nagy szó, hogy 3 kp. összesen többet teljesít mint 1:)
Nálam a BL döntőben Scoles biztos kezdő lenne!

anderson oliveira 2008.03.03. 20:04:27

Mindenki igy kezdi a kommentet "ha eljutunk a döntöig" nagyon peszimistan hangzik.Ott leszünk a döntöbe de elöbb lealázuk a milant azutan johetnek a döntöben ronaldinhoék.SCholes pedig ott lesz a kezdöben és felemeli majd azt a kupát amire mi szurkolok már nagyon várunk.Eljött az ideje hogy ott legyün a döntöbe és megmutassuk hogy ez a világ legjobb csapata.Ebben kell higyjünk.Holnap pedig szép tehnikás és hajtos mecsen megverjük a franciák gárdáját.Holnap betalál anderson is és továbbjutatja a MANUTD-t.Közel vagyunk moskvához!!!!!!

sam 2008.03.03. 20:35:57

Ez sztem egyértelmű...nem a tisztelet miatt, hanem a játéktudást alapul véve. A döntőben szinte biztosra vélem (bárki is lesz ott), hogy taktikai harc fog dönteni. Ilyen megközelítésből egyértelmű, hogy Scholes, Giggs és Gary is ott lesznek. MANJUUU, sztem lesz még olyan nap, amikor emlegetni fogom neked, hogy ki a középpálya főnöke...legalábbis remélem. A tavalyi Scholes-Carrick páros simán alázna egy Anderson-Hargot.

Wazza 2008.03.03. 20:52:19

Mennyire jó azon vitázni, hogy az 5 belső kp közül ki a legjobb és kinek kellene többet játszania.
Szerencse,hogy Oshea-t és Giggsyt nem kell már azon a poszton játszatni!!
Jó ez a bő keret akárki akármit mond. Lehet szídni a rotálást, de amíg nem érzi meg a csapat, max úgy,hogy fittebb, addig nincs baj!!

cs_laca 2008.03.03. 21:37:23

Nem kérdés, hogy Scholesnak ott a helye a döntőben, és az sem kérdés, hogy eljutunk odáig.
A BL döntős United csapatban három embernek biztos a helye: Scholesé,Giggsé és G. Nevillé.
Lehet akármilyen jó Anderson vagy Nani, igazán ők érdemlik meg, hogy ott legyenek.
Mikor elment Beckham akkor Scholes vitte a hátán a csapatot. Még emlékszem amikor Sturm Graznak oda vissza ő lőtte a gólokat, ő adta a gólpasszokat egy igazi zseni.
Giggs mostanában sokadvirágzását éli a Unitednél. Minden mozdulatán látszik, hogy mekkora klasszis.
Kora ellenére még mindig szédületesen gyors, és az őrületbe kergeti a védőket a cseleivel. Milyen szép is lenne ha most az idei BL sorozatban lőnne egy olyan gólt, mint 99ben az FA kupa döntőjében.
G. Neville már régóta sérült, de ennek ellenére sztem ha felépül addígra, akkor annak ellenére hogy régóta volt játékban, meggyőző magabiztossággal fog védekezni a jobb oldalon.
Micsoda hűség. Már 16 éves koruk óta együtt játszanak, mint régi cimborák.
Melyik európai klub monthatja el ezt?

Junior87 2008.03.03. 22:03:50

Apró szépséghiba, h Giggs finoman fogalmazva sem szélvészgyors már /ezt ő inkább már a rutinjával ellensúlyozza, nem is olyan rosszul/, és az az emlékezetes FA találata elődöntőben volt, újrajátszásnál, hosszabbításban, emberhátrányban, az Arse ellen. Mondjuk én örülnék a legjobban ha ez a 3 ember májusban Moszkvában ünnepelhetne az "új generációval" karöltve...

cs_laca 2008.03.03. 22:43:36

Én annak örülnék a legjobban, a Real ellen játszana a United a döntőt. Az egy beteljesült álom lenne.

dejavubazz 2008.03.04. 10:46:27

Egyreszt dicseretes hozzaallas SAF-tol, masreszt - bar az angol eredetit nem olvastam - az entry nem "kezdo"-kent emliti Scholest, pusztan annyirol van szo, hogy jatszani fog a dontoben.
süti beállítások módosítása